HOROSKOP za SUBOTU 30. januar 2021. godine: Bik RASPOLOŽEN, Devica DIŽE RUKE od LJUBAVI, Ribe imaju DOBRE IDEJE!

HOROSKOP za SUBOTU 30. januar 2021. godine: Bik RASPOLOŽEN, Devica DIŽE RUKE od LJUBAVI, Ribe imaju DOBRE IDEJE!

21 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ste u nekom trenutku naprvili grešku koju sada treba da ispravite. Ne budite preterano ponosni i tvrdoglavi. Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom jer vam današnji dan nije povoljan. Bolovi u predelu nogu.

 

 

 

BIK

 

 

Danas je idealan dan za početak posla, pa ako ste imali promene u planu ili bilo kakvo pokretanje, posvetite se tome. Voljena osoba je pokazala da vas iskreno voli i da ima ozbiljne namere. Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi!

 

 

BLIZANCI

 

Želite da se posvetite svom poslu i radite na tome da se maksimalno fokusirate na obaveze koje vas očekuju. Mogući je da vam se dopada osoba koja je na neki način popularna ili je poznaje veliki broj ljudi. Prehlada je moguća.

 

 

RAK

 

 

Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno razmišljanje o nekim većim promenama. Intuicija vam govori da postoje neke stvari koje vas sputavaju na ovom polju. Važan je iskren razgovor. Potrebno vam je više odmora.

 

 

 

LAV

 

 

Niste sigurni da li će biti ispoštovani svi dogovori koje ste sklopili u prethodnom periodu pa vas to malo opterećuje. Voljena osoba će pokazati osećanja prema vama i da je spremna da preuzme inicijativu. Smanjite unos šećera.

 

 

DEVICA

 

 

Konačno ćete uspeti da dođete do bolje situacije na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete imati i podršku na poslu. Ne očekuju vas veće promene jer ste i vi na neki način digli ruke od ljubavi. Skloni ste upalnim stanjima.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2