HOROSKOP za NEDELJU 17. januar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Vaga u PROBLEMIMA, Strelac NAPET, Vodolija RASTEREĆENA!

HOROSKOP za NEDELJU 17. januar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Vaga u PROBLEMIMA, Strelac NAPET, Vodolija RASTEREĆENA!

10 јануара, 2021 0 By coki

 

 

VAGA

 

Pred vama je faza u kojoj ćete imati više problema nego što ste mislili, trebaće vam strpljenje da sve rešite. Na polju ljubavi vas očekuje pozitivna promena u odnosu sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa krvnom slikom.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Očekuje vas opuštena faza na polju posla. Sve ide svojim tokom u sasvim pozitivnom pravcu. Nova ljubav vas uskoro očekuje iako se sada tom ne nadate. Biće pozitivnih preokreta kod vas u narednom periodu! Prija vam vežbanje.

 

 

STRELAC

 

 

Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promene koje ste želeli na ovom polju. Odnosi sa voljenom osobom su veoma napeti, pogotovo ako ste u braku situacija u kojoj se nalazite nije dobra. Problemi sa probavom.

 

 

JARAC

 

 

Očekuje vas prilika da dođete do sklapanja novih poslovnih dogovora koji će vam biti veoma značajni. Moguće je da pokazujete nesigurnost i da osoba koja vam se udvara smatra da je to veoma simpatično. Osećate se dobro.

 

 

VODOLIJA

 

 

Uspećete da ostvarite svoje planove na poslovnom polju danas. Sve će biti sasvim dobro po vas. Moguće je da niste sigurni u kom smeru će ići veza koju ste započeli ali ne želite sada da se time opterećujete. Prijala bi vam šetnja.

 

 

RIBE

 

Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa je važno da se potrudite da vam koncentracija ne pada. Spremni ste da pokažete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo. Dobro se osećate.

Стране: 1 2