HOROSKOP za NEDELJU 17. januar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Vaga u PROBLEMIMA, Strelac NAPET, Vodolija RASTEREĆENA!

HOROSKOP za NEDELJU 17. januar 2021. godine: Rak se ODLIČNO oseća, Vaga u PROBLEMIMA, Strelac NAPET, Vodolija RASTEREĆENA!

10 јануара, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

 

Možete da očekujete da će danas neke stvari koje su vas brinule biti rešene. Prikriveno flertujete sa osobom do koje vam je stalo, plašite se šta će biti kada okruženje sazna za vašu ljubav. Moguća je nesanica.

 

 

BIK

 

 

Bićete veoma napeti pa vam vaša nervoza može doneti negativan uticaj na poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za žrtvovanje. Želite samo neke neobavezne i neopterećujuće veze. Problemi sa cirkulacijom.

 

BLIZANCI

 

 

Poslovna situacija vam nije stabilna ali vi sada niste spremni da pravite veće promene. Očekuje vas faza udaljavanja od partnera. Polako i vi i on vidite da stvari idu u pogrešnom pravcu. Problemi sa ukočenim leđima.

 

 

RAK

 

Očekuje vas prilika za posao koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Pred vama je povoljan period. Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo je ostavilo jako dobar utisak na vas. Osećate se jako dobro. Nema problema sa zdravljem.

 

 

 

LAV

 

Očekuje vas manja finansijska kriza ali ćete na kraju uspeti sve da prevaziđete. Ljubomorni ste i pokazujete otvoreno partneru koje su vaše granice u toj vezi. Izbegavajte unos alkohola. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

 

 

DEVICA

 

 

Veoma drastično i naglo dolazi do promena na vašem polju posla. Ne mora sve da bude negativno. Glavu gore! Ukoliko imate partnera, moguće je da će vaša veza danas biti na nekom ispitu zrelosti. Čuvajte svoje bubrege.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2