HOROSKOP za SUBOTU 16. januar 2021. godine: Škorpija LJUBOMORNA, Jarac okrenut OBAVEZAMA, Ribe VERUJU U LJUBAV!

HOROSKOP za SUBOTU 16. januar 2021. godine: Škorpija LJUBOMORNA, Jarac okrenut OBAVEZAMA, Ribe VERUJU U LJUBAV!

10 јануара, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Samo osnovne obaveze ćete završiti sa lakoćom. Nije povoljan dan za bilo kakve ambicioznije potez. Komunikacija sa voljenom osobom postaje promenljiva a vas hvata nervoza pa pravite greške. Izbegavajte cigarete.

 

 

BIK

 

 

Nemojte da reagujete razdražljivo jer biste mogli da ostavite pogrešan utisak o sebi u poslovnom okruženju. Nije povoljan dan za ljubav, niti za početak nove veze. Izdvojite neko vreme da preispitate svoja osećanja. Zdravlje je dobro.

 

 

BLIZANCI

 

 

Moguće je da ćete danas napraviti grešku koja bi mogla da ugrozi vaš posao. Partner pokušava da vam skrene pažnju na neke greške koje ste napravili ali vi pravite i novu grešku- ne shvatate ga ozbiljno. Problemi sa glavoboljom.

 

 

RAK

 

 

Delujete nepouzdano iako niste takvi. Moguće je da danas neke stvari jednostavno pogrešno radite. Emotivno se preispitujete i uvek na kraju dođete do zaključka da vam je bivši partner odgovarao. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

 

LAV

 

 

Moguće je da vam timski rad trenutno ne odgovara i da bolje rezultate ostvarujete kada radite samo za sebe. Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom, pričekajte jer vam dan nije povoljan.Čuvajte se povreda.

 

DEVICA

 

 

Moguće je danemate dovoljno poverenja u saradnike i da postoje neke stvari koje krijete od njih. Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan period u kojem ćete se slagati bolje nego pre. tegobe vam se vraćaju.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2