HOROSKOP za UTORAK 29. decembar 2020. godine: Bik ima ZAHLAĐENE U VEZI, Blizance očekuje NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za UTORAK 29. decembar 2020. godine: Bik ima ZAHLAĐENE U VEZI, Blizance očekuje NOVO POZNANSTVO!

27 децембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Izbegavajte bavljenje bilo kakvom papirologijom danas kao i bilo kakve rizike na polju posla. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je zauzeta, moguće je da ćete danas imati šansu za početak tajne veze. Osetljivi disajni putevi.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Potrudite se da se posvetite poslu. Iako postoje neke stvari koje vas ometaju i koje idu protiv vas, važno je da ne gubite nadu. Moguće je da ste došli do tačke ključanja u vezi i da nezadovoljstvo eskalira. Mogući problemi sa bubrezima.

 

 

 

STRELAC

 

Aktivno ste posvećeni svojim obavezama i važno vam je da poslove koje imate sada sasvim dovedete u red. Moguće je da ćete biti skloni paralelnim vezama. Pred vama je period koji donosi mnogo promena. Potrebno vam je više sna.

 

 

JARAC

 

 

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za nekretnine, možete da se nadate pozitivnim rešenjima i dobroj zaradi. Prošlost ste ostavili iza sebe i konačno ste spremni da vam se nova ljubav desi. Postepeno poboljšanje vam dolazi.

 

 

VODOLIJA

 

 

Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu i da ćete uspeti da ostvarite promenu o kojoj maštate već neko vreme. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra. Napetost vlada među vama. Osetljivi mokraćni putevi.

 

 

RIBE

 

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da se maksimalno posvetite svojoj karijeri. Možete da se nadate zanimljivom flertu sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku. Opustite sa dragim ljudima.

Стране: 1 2