HOROSKOP za UTORAK 29. decembar 2020. godine: Bik ima ZAHLAĐENE U VEZI, Blizance očekuje NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za UTORAK 29. decembar 2020. godine: Bik ima ZAHLAĐENE U VEZI, Blizance očekuje NOVO POZNANSTVO!

27 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

Sve protiče mirno i bez problema kada je u pitanju vaš posao. Dobar vam je ovaj dan i ne očekuju vas bilo kakvi stresovi. Veoma ste zaljubljeni i lepo vam je kada ste pored voljene osobe. Prolazna vrtoglavica je moguća.

 

 

 

BIK

 

 

Možete da iskoristite sve svoje prednosti na ovom polju i da preokrenete situaciju u vašu korist. Dan vam je jako povoljan. Manje zahlađenje će nastupiti između vas i voljene osobe ali bi moglo da se prevaziđe to. Bavite se sportom.

 

 

BLIZANCI

 

 

Sve ide baš onako kako ste želeli i zadovoljni ste okolnostima na poslu. Povoljan je dan za neku dodatnu edukaciju. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam odmah otvoreno pokazati emocije. Zdravlje je dobro.

 

RAK

 

Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da će vam nadređeni poveriti veće odgovornosti. Razmišljate o braku ali voljena osoba ne ide u istom pravcu kao i vi. Moguće je da sada prosto nije vreme za to. Povećajte unos kalcijuma.

 

 

 

LAV

 

 

Polako rešavate neke probleme iz prošlosti i u vama se budi optimizam i nada da će poslovno stanje ipak biti bolje. Očekuje vas poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete osetiti veoma jake emocije. Povoljan je dan za rekreaciju.

 

 

DEVICA

 

 

Moguće je da nije sve onako kako ste očekivali i da ćete imati neke sitne smetnje i komplikacije na poslu danas. Potrebno je da se potrudite da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2