HOROSKOP za SREDU 30. decembar 2020. godine: Lav vodi UNUTRAŠNJU BORBU, Vodolija SITNIČAVA, Ribe POSVEĆENE poslu!

HOROSKOP za SREDU 30. decembar 2020. godine: Lav vodi UNUTRAŠNJU BORBU, Vodolija SITNIČAVA, Ribe POSVEĆENE poslu!

27 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Povoljan je dan za odmor ili neko putovanje radi zadovoljstva. Važno je da sebi priuštite i neki predah od posla. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete imati zanimljivo novo poznanstvo danas. Problemi sa sinusima.

 

 

 

BIK

 

 

Za sada ste zadovoljni okolnostima koje imate na poslovnom planu i još uvek ne želite veće promene. Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti koja vas još voli. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

BLIZANCI

 

 

Nemojte da počinjete važne projekte sada jer vam današnji dan nije povoljan za posao. Uskoro ćete ući u vezu koja može trajati. Vreme je da se okrenete boljem društvenom životu kako bi sklapali poznanstva. Prolazan kašalj.

 

 

RAK

 

Nemojte da dopustite sebi da izgubite strpljenje i da zbog toga donesete neke nepromišljene odluke na ovom polju. Prija vam pažnja koju vam partner poklanja, među vama vlada romantična atmosfera. Podložni ste upalama.

 

 

 

LAV

 

Očekuju vas važna dešavanja kada je u pitanju posao. Trebali biste da ostanete maksimalno fokusirani na ovo polje. Moguće je da vodite velike unutrašnje borbe i da na polju emocija ne znate šta želite. Ukočenost u predelu vrata.

 

 

DEVICA

 

 

Mogući su novi preokreti na polju posla, taman kada ste mislili da je stanje stabilno promene vam se dešavaju. Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom osmislite plan vezan za brak. Dobro se osećate.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2