HOROSKOP za ČETVRTAK 31. decembar: Ostavite PROBLEME IZA SEBE i uđite NASMEJANI u Novu godinu!

HOROSKOP za ČETVRTAK 31. decembar: Ostavite PROBLEME IZA SEBE i uđite NASMEJANI u Novu godinu!

27 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Imate povoljan dan ispred sebe pa bi bilo dobro da se pozabavite sada važnim poslovnim odlukama i da nađete nova rešenja. Moguće je da ste spremni za neke manje rizike u ljubavi. Vašoj koži je potrebna nega.

 

 

 

BIK

 

 

Odlučno se postavljate u poslovnoj komunikaciji i u pregovorima sada delujete veoma ubedljivo. Nema naznaka za veće emotivne promene tokom današnjeg dana. Moguće je da se malo dosađujete. Prolazna glavobolja.

 

 

BLIZANCI

 

 

Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom planu, danas vam je generalno povoljan dan. Polako se zbližavate sa osobom o kojoj ste maštali neko duže vreme. Deluje vam nestvarno. Mogući su problemi sa stomakom.

 

 

RAK

 

 

Vreme je da se postavite zrelo i da preuzmete neke poslovne odgovornosti na sebe. Impulsivno reagujete i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan dan kada je u pitanju ljubav. Problemi sa grlom.

 

 

 

LAV

 

 

Moguće je da tokom današnjeg dana dobijate nove informacije koje vam mogu biti važne za poslovno polje. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan kada je u pitanju polje flerta. Smanjite unos šećera.

 

 

DEVICA

 

 

Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora ili za nove odluke. Okolnosti na poslovnom planu su sada protiv vas. Prija vam flert ali ne želite da se zaljubite. Imate loše iskustvo iz prošlosti i niste spremni na nov početak. Pazite na srce.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2