HOROSKOP za UTORAK 08. decembar 2020. godine: Ako ste SLOBODNI današnji dan je veoma POVOLJAN za početak NOVE VEZE!

HOROSKOP za UTORAK 08. decembar 2020. godine: Ako ste SLOBODNI današnji dan je veoma POVOLJAN za početak NOVE VEZE!

4 децембра, 2020 Off By coki

VAGA

Nemojte da očekujete veće poslovne promene. Potrudite se da se posvetite uobičajenim poslovima koji su pred vama. Dopada vam se osoba sa kojom imate neki opušten i prijateljski odnos. Prijala bi vam masaža.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilično opušten dan kada su u pitanju vaše obaveze. Moguće je da nećete biti preterano opterećeni. Veoma ste strastveni i želite da udovoljite voljenoj osobi. Očekuje vas povoljan dan za flert. Pazite na kičmu.

STRELAC

Nemojte da se bavite preterano rizičnim poslovima da ne biste napravili veću štetu u svom poslovnom okruženju. Neko vreme ste uživali u neobaveznoj avanturi i sada ste konačno spremni da je prekinete. Pazite na holesterol.

JARAC

Možete da očekujete manje poteškoće na poslovnom polju. Ne ide sve onako kako ste očekivali da će ići. Ukoliko imate problem u komunikaciji sa voljenom osobom uspećete da ih rešite tokom dana. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za sklapanje novih poslova. Najbolje bi bilo da se sada ne upuštate u neke veće planove. Deluje vam da se paartner distancirao od vas. Imate utisak da nešto nije uredu. Urinarni trakt vam je osetljiv.

RIBE

Brojne poslovne obaveze vam stvaraju osećaj pritiska i nervoze. Nije vam lako da se dobro organizujete. Nastupa malo teži period za ljubav. Imate dosta dilema i preispitujete se. Pad imuniteta vodi do problema.

Стране: 1 2