HOROSKOP za SREDU 09. decembar 2020. godine: Ovna očekuje NOVO POZNANSTVO, Device OSETLJIVE, a Vodolije SREĆNE U LJUBAVI!

HOROSKOP za SREDU 09. decembar 2020. godine: Ovna očekuje NOVO POZNANSTVO, Device OSETLJIVE, a Vodolije SREĆNE U LJUBAVI!

5 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Ne želite da odustanete od planova koje ste napravili iako niste baš blizu njihove ralizacije. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neko novo poznanstvo. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

BIK

 

Ako budete bili preterano impulsivni stvorićete probleme na poslu, ne samo sebi već i drugima. Razmšljate o braku ali niste sigurni da li voljena osoba želi isto što i vi. Moguće je da vam odnos nije sjajan. Čuvajte se u saobraćaju.

 

 

BLIZANCI

 

Povoljan je dan za bavljenje privatnim biznisom. Ukoliko planirate pokretanje sopstvenog posla bićete veoma zadovoljni. Ukoliko ste u zajednici, očekuje vas poboljšanje komunikacije sa partnerom. Ukočenost u predelu vrata.

 

RAK

 

 

Jako je važno da imate dovoljno hrabrosti da istupite i da se zauzmete za sopstveno mišljenje u poslovnom okruženju. Dopada vam se osoba koja nije pokazala spremnost za ozbiljnu vezu. Povedite računa o osetljivoj koži.

 

 

LAV

 

 

Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ste spremni da uradite sve kako biste ih ostvarili. Ne dopada vam se to što je partner postao preterano posesivan i ljubomoran u prema vama. Vodite računa kada je u pitanju žuč.

 

DEVICA

 

 

Možete da očekujete promene na polju zarade, pred vama je povoljan period za neke nove poslovne ponude. Možete da se nadate jako dobroj situaciji sa partnerom. Imaćete šansu za stabilizaciju. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2