HOROSKOP za UTORAK 08. decembar 2020. godine: Ako ste SLOBODNI današnji dan je veoma POVOLJAN za početak NOVE VEZE!

HOROSKOP za UTORAK 08. decembar 2020. godine: Ako ste SLOBODNI današnji dan je veoma POVOLJAN za početak NOVE VEZE!

4 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.
OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

OVAN

Pod velikim ste pritiskom na poslu i moguće je da svaki dan sve više razmišljate o tome da date otkaz. Očekujete podršku od voljene osobe. Ipak, ona trenutno nema sluha za vaše probleme jer je opterećena svojim. Bolovi u zglobovima.

BIK

Niste dovoljno skoncentrisani na posao i možete lako praviti nove greške na tom polju danas. Moguće je da niste zainteresovani za nova poznanstva. Pred osobama suprotnog pola delujete hladno. Oscilacije u raspoloženju.

BLIZANCI

Vi ste veoma posvećeni poslu i možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite dobre rezultate. Imate priliku da obnovite kontakt sa osobom iz prošlosti. Stara ljubav vam se vraća. Problemi sa zubima.

RAK

Nemojte da dopustite da neko drugi odlučuje umesto vas. Važno je da sami istupite u svom interesu. Ako ste slobodni današnji dan je veoma povoljan za početak nove veze. Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma.

LAV

Pred vama su manje komplikacije na poslovnom planu. Moguće je da će vam neki problemi doći prilično neočekivano. Veoma ste usamljeni i nije vam lako da sklopite neka nova poznanstva. Glavobolja vas muči.

DEVICA

Zabrinuti ste zbog nekih problema na poslovnom planu. Niste sigurni u kom smeru će vaša situacija da se odvija. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u vatrenom znaku, moguće je da ćete imati trzavice. Naglašena je nesanica.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2