HOROSKOP za UTORAK 01. decembar 2020. godine: Ovim znacima danas NE TREBA DA VERUJETE!

HOROSKOP za UTORAK 01. decembar 2020. godine: Ovim znacima danas NE TREBA DA VERUJETE!

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Potrudite se da obaveze završite onda kada ste obećali. Nije vreme da izbegavate svoje poslove. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Manji pad energije je moguć danas.

 

BIK

 

 

Vredno radite i važno vam je da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih želja i ambicija. Posvećeni ste poslu maksimalno. Nemate dileme po pitanju svojih želja na ljubavnom planu. Menjajte stresan način života.

 

 

BLIZANCI

 

Rešavate probleme koji nisu nastali vašom već tuđom krivicom. Nepravda vas pogađa. Moguće je da imate udvarača koji se jako trudi oko vas ali vi jednostavno za njega niste mnogo zainteresovani. Prija vam meditacija.

 

RAK

 

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivne okolnosti i da će vam se ukazati faktor sreće. Pred vama su lepe promene kada je u pitanju ljubav. Partner vam sprema iznenađenje. Odlično se osećate!

 

LAV

 

Izuzetno povoljan dan za poslovne promene vas očekuje. Situacija može da ispadne i bolje od onoga što mislite. Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom. Dobro se osećate kada ste zajedno. Zdravlje je dobro.

 

DEVICA

 

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će ono biti jako dobro za vas. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Puni ste energije i prija vam aktivnost.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2