HOROSKOP za NEDELJU 06. decembar 2020. godine:  U večernjim satima ove znake čekaju ROMANTIČNI TRENUCI!

HOROSKOP za NEDELJU 06. decembar 2020. godine: U večernjim satima ove znake čekaju ROMANTIČNI TRENUCI!

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Ukoliko ste planirali da uzmete slobodan dan možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima. Nova ljubav vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Redovno proveravajte pritisak.

 

 

BIK

 

 

Pokušavate da nađete idealno rešenje za probleme koji su u proteklom periodu nastali na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete veoma romantičnu situaciju sa voljenom osobom. Odlično se osećate.

 

 

BLIZANCI

 

 

Kraće putovanje koje vas očekuje može da bude veoma korisno za vašu poslovnu budućnost i napredovanje. Bićete veoma otvoreni u komunikaciji sa suprotnim polom. Problemi sa grlom. Moguća je prehlada.

 

 

RAK

 

 

Možete da se nadate povećanju prihoda. Generalno vas očekuje jako dobar period za polje posla i finansija. Iako maštate o važnim odlukama ma ljubavnom polju još uvek ih nema i moraćete da čekate. Zdravlje je sasvim stabilno.

 

 

LAV

 

Moguće je da ćete doneti neku važnu odluku koja će sasvim promeniti vašu poslovnu budućnost. Niste zadovoljni vezom koju imate sa voljenom osobom i spremni ste za veće promene. Potrebno vam je više sna.

 

 

DEVICA

 

Otkrićete da stvari na poslovnom planu nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Zbunjeni ste i razočarani. Flertujete sa osobom koja nije sasvim slobodna. Moguće je da ćete sebe dovesti u neugodnu situaciju. Zdravlje je dobro.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2