HOROSKOP za PONEDELJAK 07. decembar 2020. godine: Blizanci imaju NAPETE ljubavne odnose, a Vage POZITIVNIJE NEGO IKADA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 07. decembar 2020. godine: Blizanci imaju NAPETE ljubavne odnose, a Vage POZITIVNIJE NEGO IKADA!

4 децембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Poverenje svojih nadređenih ćete zadobiti ako pokažete više takta i odgovornosti. Vaša dilema između dva potencijalna partnera će se najverovatnije završiti izborom starijeg i iskusnijeg. Povedite računa o srcu.

 

BIK

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uz pomoć neke osobe sa kojom ste u srodstvu doći do veće zarade. Vaša veza je nedefinisana i zbunjuje vas. Ni sami niste sigurni šta želite. Povedite računa o ishrani.

 

BLIZANCI

 

 

Poslovno putovanje koje ste planirali se neće odvijati onako kako ste očekivali. Spremite se za manje komplikacije. Vaš odnos sa partnerom je prilično nestabilan i napet. Moguće je da oboje krijete nešto. Izbegavajte cigarete.

 

RAK

 

 

Ako preterate sa troškovima, posledice će biti i teže od očekivanih. Povedite računa o raspolaganju novcem. Razmišljate koji je najbolji način da saopštite partneru da želite da prekinete vezu. Promenite režim ishrane.

 

LAV

 

Nagrada koju očekujete za veliki trud koji ste uložili na poslovnom polju će doći sa zakašnjenjem. Nemojte da se razočarate. Sve više osećate da su razlike između vas i partnera prevelike. Moguća je povišena temperatura.

 

DEVICA

 

Vaš posao je naporan i sve vas više iscrpljuje. Osećate da vam treba odmor, ali da nije prava situacija da ga uzmete. Primećujete da osoba sa kojom ste u vezi očekuje od vas i mnogo toga što joj niste obećali. Dobro zdravlje.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2