HOROSKOP za PETAK 27. novembar 2020. godine: Rakove očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, dok Ribe ČEZNU za istim!

HOROSKOP za PETAK 27. novembar 2020. godine: Rakove očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, dok Ribe ČEZNU za istim!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Vama je ovaj dan veoma povoljan i možete da očekujete pozitivno razrešenje poslovne situacije. Dolazite do zanimljivog poznanstva koje bi veoma uskoro moglo da vas odvede do nove ljubavne veze. Puni ste energije!

 

BIK

 

Do kraja dana ćete imati neka iznenađenja na poslovnom polju. Moguće je da dosta toga neće ići kao što očekujete. Vraća vam se ljubav iz prošlosti iako možda za tako nešto niste sasvim spremni. Moguća je nesanica.

 

BLIZANCI

 

Potrudite se da ispravite greške koje ste na poslovnom planu pravili ako želite da se zadržite na istom radnom mestu. Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako su okolnosti teške. Mogući problemi sa nogama.

 

RAK

 

Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mestu. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi da sa vama ostvari vezu. Povedite računa o unosu šećera.

 

LAV

 

Razočarani ste i nije vam lako da se okrenete poslu na pravi način. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom. Imate utisak da je ona samo raspoložena za kuknjavu. Moguć je hroničan umor.

 

DEVICA

 

 

Nemojte da rizikujete bilo šta na poslu danas jer biste mogli da doživite neki gubitak ili štetu. Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da osećate da ste zapostavljeni. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2