HOROSKOP za ČETVRTAK 26. novembar 2020. godine: Lav nema STRPLJENJA, Devica ima POSLOVNE, a Vodolija LJUBAVNE PROBLEME!

HOROSKOP za ČETVRTAK 26. novembar 2020. godine: Lav nema STRPLJENJA, Devica ima POSLOVNE, a Vodolija LJUBAVNE PROBLEME!

22 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični i da smanjite svoju sklonost ka impulsivnom reagovanju. Moguće je da više nemate ista osećanja prema partneru i da sve više razmišljate o prekidu veze. Ukočenost vas muči.

 

BIK

 

Nije povoljan dan za važne odluke. Ako planirate potpisivanje nekog ugovora najbolje bi bilo da to odložite. Dopada vam se osoba koja nije otvoreno pokazala da li ima bilo kakva osećanja prema vama. Problemi sa holesterolom.

 

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati komplikacije na poslovnom polju i da ćete biti razočarani. Povukli ste se u sebe i ne možete da pokažete partneru svoja prava osećanja jer imate neke blokade. Čuvajte bubrege.

 

 

RAK

 

Razmišljate o tome da stavite tačku na posao koji vam je u proteklom periodu doneo više štete nego koristi. Smatrate da je partner tvrdoglav i nije vam uvek lako da izađete na kraj sa svim hirovima. Potrebno je da redovnije jedete.

 

 

LAV

 

Nemate dovoljno strpljenja i spremni ste na neke nagle odluke kako bi konačno došli do poslovnih promena. Potrebno vam je više razumevanja od partnera koji vam nije posvećen. Nemojte se forsirati, odmarajte danas.

 

DEVICA

 

Dešavaju se poslovne promene koje vas pogađaju. Moguće je da ozbiljno razmišljate o promeni radnog mesta. Može se reći da ste veoma zbunjeni partnerovim ponašanjem i da vam se ne dopada to. Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2