HOROSKOP za PETAK 27. novembar 2020. godine: Rakove očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, dok Ribe ČEZNU za istim!

HOROSKOP za PETAK 27. novembar 2020. godine: Rakove očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, dok Ribe ČEZNU za istim!

22 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Nije povoljan dan za prodaju, kupovinu ili bilo kakvu trgovinu, transakcije. Izbegavajte sada veće i važnije poteze na ovom polju. Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom imate krizu. Problemi sa stomakom.

 

ŠKORPIJA

 

Moguće je da ćete imati dosta stresa oko posla ali i da ćete malo toga uspeti da rešite istog dana. Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do većih problema sa voljenom osobom. Mogući su problem sa disajnim putevima.

 

STRELAC

 

Finansije vam nisu stabilne i imate potrebu da po tom pitanju nešto ozbiljno menjate. Niste sigurni u svoja osećanja. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa voljenom osobom. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

 

JARAC

 

Nećete uspeti da ostvarite svoje ideje danas jer još uvek nemate adekvatnu podršku za tako nešto. Delujete nezainteresovano i partner vam prebacuje da mu niste dovoljno posvećeni. Moguća je glavobolja i umor.

 

VODOLIJA

 

Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslovnom planu i imate utisak da se možda neke stvari sada kriju od vas. Čini vam se da je partner sve hladniji i nije vam lako da otkrijete zašto se on tako ponaša. Podložni ste depresiji.

 

RIBE

 

Moguće je da nemate dobar odnos sa kolegama, a tokom današnjeg dana ćete pogotovo biti skloni nekim svađama. Čeznete za novim poznanstvima, ali niste spremni da se sasvim oslobodite. Problemi sa cirkulacijom.

Стране: 1 2