HOROSKOP za UTORAK 17. novembar 2020. godine: Bik danas PRAŠTA, Devica će biti IZMANIPULISANA, a Vodoliji treba ODMOR!

HOROSKOP za UTORAK 17. novembar 2020. godine: Bik danas PRAŠTA, Devica će biti IZMANIPULISANA, a Vodoliji treba ODMOR!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Poslovna situacija je generalno dobra kod vas. Ne biste trebali da očekujete veće promene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju u odnosu sa partnerom. Odlično se osećate.

 

ŠKORPIJA

 

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti priliku da napredujete i da pređete na neku veću poziciju. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je zaista stalo. Problemi sa očima i vidom su mogući.

 

STRELAC

 

Pred vama je šansa da se posvetite novim poslovima koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sa voljenom osobom imate razne nesuglasice koje vas na neki način opterećuju. Izbegavajte preteran napor.

 

JARAC

 

Poslovna dešavanja vas ne opterećuju tokom današnjeg dana. Sve ste doveli u red i imate priliku da se malo odmorite danas. Očekuje vas povratak osobe iz prošlosti. Tada niste imali hrabrosti. Odlično se osećate.

 

VODOLIJA

 

Danas ste skloni tome da zbog nervoze i brzopletosti sami sebi zakomplikujete poslovnu situaciju. Problem u vašoj ljubavnoj vezi postoji i nećete ga rešiti ako ćutite. Potreban vam je odmor, što više sna.

 

RIBE

 

Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali tokom današnjeg dana pa je najbolje da ne rizikujete. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za početak veze koja bi mogla da bude ozbiljna. Problemi sa cirkulacijom.

Стране: 1 2