HOROSKOP za SREDU 18. novembar 2020. godine: Ovan na poslu USPEŠAN, Rak u ljubavi STABILAN, Vage NAPETE!

HOROSKOP za SREDU 18. novembar 2020. godine: Ovan na poslu USPEŠAN, Rak u ljubavi STABILAN, Vage NAPETE!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Uspeli ste da rešite sve ono što vas je opterećivalo na poslovnom planu i sada se osećate mnogo bolje. Imate potrebu da sa voljenom osobom otvoreno porazgovarate o stvarima koje ste neko vreme držali u sebi. Problemi sa nogama.

 

BIK

 

Nije preterano povoljan dan za nova ulaganja, kredite, pozajmice ili bilo kakve finansijske promene i odluke. Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja već duže vreme pokušava da vam se približi. Posetite lekara radi kontrole.

 

BLIZANCI

 

Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili i dobro se osećate zbog toga. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Potrebno je da unosite više tečnosti.

 

RAK

 

Veoma ste odlučni i spremni ste da pokažete poslovne sposobnosti u najboljem svetlu. Želite unapređenje. Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti stabilnu situaciju. Spremni ste da dođete do odluka. Prijala bi vam masaža.

 

LAV

 

U sebi imate mir, samopouzdanje i dobro se osećate. Pred vama je povoljan period da donesete neke važne odluke na ovom polju. Moguća je prolazna avantura ali današnji dan generalno nije povoljan za ljubav. Osetljivo vam je zdravlje.

 

DEVICA

 

Moguće je da ni sami niste sigurni u kom smeru biste trebali da krenete. Imate veliku dilemu po pitanju posla i karijere. Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom. Potrebno vam je više sna.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2