HOROSKOP za UTORAK 17. novembar 2020. godine: Bik danas PRAŠTA, Devica će biti IZMANIPULISANA, a Vodoliji treba ODMOR!

HOROSKOP za UTORAK 17. novembar 2020. godine: Bik danas PRAŠTA, Devica će biti IZMANIPULISANA, a Vodoliji treba ODMOR!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Moguće je da vam očekivani novac nije došao onda kada ste se nadali i da vam to sasvim menja koncepciju.nVoljena osoba nije dovoljno otvorena prema vama i vi ste to primetili.: Pazite na debelo i slepo crevo.

 

BIK

 

Potpisivanje novog poslovnog ugovora bi za vas moglo da bude veoma važno. Spremni ste za nove poslovne odluke. Iako je partner često tvrdoglav vi ste ipak spremni da mu sve oprostite. Problemi sa aknama.

 

BLIZANCI

 

Poslovno okruženje u kojem se nalazite vam više ne odgovara. Spremni ste da napravite prvi korak ka promenama. Osećate se kao da više nemate istu dozu emocija i da ste počeli da se hladite. Posetite lekara.

 

RAK

 

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti sasvim dobre poslovne rezultate i da ćete biti zadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva. Pazite na srce.

 

LAV

 

Poslovna situacija u kojoj se nalazite bi mogla da se promeni iako to ne očekujete. Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre i vi osećate da nešto nije uredu. Ne volite neiskrenost i to vam ne prija. Pazite šta jedete.

 

DEVICA

 

Pokazaćete da ste spremni da uzmete stvari u svoje ruke i da možete da organizujete poslove bolje od vaših prethodnika. Voljena osoba će pokušati da izmanipuliše neke vaše reakcije. Problemi sa sinusima.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2