HOROSKOP za ČETVRTAK 12. novembar 2020. godine: Blizanci danas USAMLJENI, Devica se ZABAVLJA, a Jarac ima OPUŠTEN DAN!

HOROSKOP za ČETVRTAK 12. novembar 2020. godine: Blizanci danas USAMLJENI, Devica se ZABAVLJA, a Jarac ima OPUŠTEN DAN!

10 новембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Stabilizuje vam se polje finansija i možete da očekujete generalno pozitivno stanje na poslovnom polju. Moguće je da ćete danas ući u emotivnu vezu koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Čuvajte urinarni trakt.

 

 

ŠKORPIJA

 

Očekuje vas sklapanje novog dogovora koji će biti od velikog značaja za vaše poslovno polje. Ukoliko ste planirali brak možete da očekujete da će voljena osoba imati iste namere i želje za budućnost kao vi. Osetljiva koža.

 

STRELAC

 

Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu jer ste tek na samom početku jednog važnog posla- Moguće je da ste željni emotivnih promena ali da još nema nove ljubavi na vidiku. Moguć je pad imuniteta.

 

JARAC

 

Možete da očekujete veoma opušten dan, bez bilo kakvih opterećenja. Poslovno polje vam sada nije prioritet. Razgovor sa osobom koja vam se dopada bi mogao postepeno da vas odvede ka vezi. Odlično stanje na polju zdravlja.

 

VODOLIJA

 

Ako se bavite privatnim poslom pred vama je jako povoljan dan. Finansijska situacija vam ide značajno na bolje. Ukoliko ste u braku, lepo vam je kada ste sa partnerom. Izgladili ste konflikte. Stomak vam je prilično osetljiv.

 

 

RIBE

 

Današnji dan vam donosi dosta pozitivne energije pa ste spremni da se više posvetite vašem poslu. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan ako ste slobodni, ukazaće vam se prilika za flert. Izbegavajte cigarete.

Стране: 1 2