HOROSKOP za PETAK 13. novembar 2020. godine: Danas je PETAK 13-ti, ali sve će biti U NAJBOLJEM REDU!

HOROSKOP za PETAK 13. novembar 2020. godine: Danas je PETAK 13-ti, ali sve će biti U NAJBOLJEM REDU!

10 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Rešenje problema koje ste očekivali ipak neće doći tako brzo kao što ste se nadali. Moguće su nove komplikacije. Osećanja koja gajite prema voljenoj osobi za sada vam nisu uzvraćena. Pazite na svoje srce.

 

BIK

 

Iako nije sve krenulo po vašem planu i situacija se stalno menja, nije sve potpuno van vaše kontrole. Potrudite se da napravite neki red. Neodlučni ste u vezi vaše budućnosti sa partnerom. Osetljiva bešika i urinarni trakt.

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete pogrešiti ako danas sklapate neku novu saradnju. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete neki drugi dan Komunikacija sa voljenom osobom nije najbolja i oboje nosite deo krivice. Izbegavajte cigarete.

 

RAK

 

Moguća je prolazna finansijska kriza usled novih neočekivanih troškova. Iako ste materijalno obezbeđeni, osećate da vam partner ne pruža sve. Teško vam je da doprete do njegovih iskrenih emocija. Pazite na štitnu žlezdu.

 

LAV

 

Danas bi bilo najpametnije da ništa ne rizikujete. Sve probleme koji se možda jave ćete pre rešiti igrajući na sigurno. Postaje sve jasnije da vaš partner nije ono čemu ste se nadali u početku. Glavobolja vas često prati.

 

DEVICA

 

Sa osobom rođenom u znaku Riba možete da ostvarite povoljnu poslovnu saradnju. Posao sklopljen sa Jarcem vam neće doneti dobit. Bilo bi dobro da se distancirate od svih negativnih emocija. Tegobe vezane za krvotok.

 

 

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2