HOROSKOP za ČETVRTAK 12. novembar 2020. godine: Blizanci danas USAMLJENI, Devica se ZABAVLJA, a Jarac ima OPUŠTEN DAN!

HOROSKOP za ČETVRTAK 12. novembar 2020. godine: Blizanci danas USAMLJENI, Devica se ZABAVLJA, a Jarac ima OPUŠTEN DAN!

10 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Na polju privatnog posla su okolnosti veoma promenljive i niste zadovoljni zbog toga. Tokom današnjeg dana biste mogli da razrešite neka važna pitanja sa voljenom osobom. Osetljiva bešika i mokraćni putevi.

 

BIK

 

 

Sačekajte da iz pravog ugla analizirate okolnosti u kojima se nalazite kako biste mogli da ostvarite poslovni napredak. Voljena osoba je pokazala da je spremna da vam se maksimalno posveti. Respiratorne infekcije.

 

BLIZANCI

 

Ukoliko se danas budete upustili u rizične poslove, kasnije biste mogli da imate veće probleme na ovom polju. Moguće je da vodite tešku borbu sa usamljenošću i da vam fali ljubav. Dobro zdravlje vas očekuje danas.

 

 

RAK

 

Preporuka je da se danas pozabavite papirologijom jer ćete neke stvari po ovom pitanju sada mnogo lakše završiti. Današnji dan vam nije preterano povoljan za novu vezu. Odmarajte kada imate priliku. Zdravlje vam nije sjajno.

 

LAV

 

Moguće je da ćete prihvatiti priliku koja vam se ukazuje za pokretanje nove poslovne saradnje. Spremni ste za važne promene. Očekuje vas period u kom ćete se truditi da rešite probleme u braku. Povedite računa o zubima.

 

DEVICA

 

Putovanje koje planirate će vam se i te kako isplatiti. Možete da očekujete da ćete ostvariti pozitivne poslovne promene. Uživate u neobaveznim poznanstvima koja vas sada zabavljaju. Odlično se osećate.

 

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2