HOROSKOP za SREDU 11. novembar 2020. godine: Ovan je danas NEPROMIŠLJEN, Vodolije imaju BRAČNU KRIZU, a Ribe nesrećno ZALJUBLJENE!

HOROSKOP za SREDU 11. novembar 2020. godine: Ovan je danas NEPROMIŠLJEN, Vodolije imaju BRAČNU KRIZU, a Ribe nesrećno ZALJUBLJENE!

9 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Pokušavate da pronađete rešenje za poslovne okolnosti koje nisu ni malo povoljne i lake. Osećate se prilično zabrinuto. Budite iskreni prema sebi, pa ćete onda moći da budete iskreni i prema partneru. Osetljivi sinusi.

 

ŠKORPIJA

 

Obratite pažnju na nova dešavanja koja vas okružuju. Nije svaka osoba sa kojom se susretnete iskrena prema vama. Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti koje će vam doneti priliku za novu vezu. Problemi sa krvnom slikom.

 

STRELAC

 

 

Nije preterano povoljan dan za posao. Nemojte da očekujete previše i budite spremni na neke zastoje. Teško vam je da se pomirite sa tim da je kraj veze u koju ste uložili mnogo vremena i energije. Izbegavajte preterano naprezanje.

 

 

JARAC

 

 

Nemate dovoljno poverenja i smatrate da su vaše kolege ipak na svojoj, a ne na vašoj strani. Teško vam je da ostvarite stabilnost pored partnera koji nije siguran šta želi. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.

 

VODOLIJA

 

 

Bićete preopterećeni obavezama danas i to vam neće ostaviti puno prostora i vremena za promene. Moguće je da imate krizu sa bračnim partnerom i da vaš odnos generalno ide ka nekim problemima. Nije preterano povoljan dan.

 

RIBE

 

Možete da očekujete srećne okolnosti koje će vas dovesti do mogućnosti da ostvarite poslovno napredovanje. Teško vam je da donesete novu odluku jer i dalje volite partnera iako niste srećni pored njega. Malaksalost vas prati.

Стране: 1 2