HOROSKOP za UTORAK 10. novembar 2020. godine: Blizanci imaju novu POSLOVNU PRILIKU, Rak pruža šansu STAROJ LJUBAVI!

HOROSKOP za UTORAK 10. novembar 2020. godine: Blizanci imaju novu POSLOVNU PRILIKU, Rak pruža šansu STAROJ LJUBAVI!

9 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Trudite se da održite mir u svom radnom okruženju i da se zaštitite od stresa, ali vam to ne uspeva uvek u potpunosti. Trenutni partner vam po mnogim stvarima ne odgovara. Povišen krvni pritisak.

 

 

BIK

 

Sreća vas je ponovo poslužila i osećate zahvalnost na tome. Do rešenja predstojećih problema dolazite intuitivno. Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje neke tajne veze. Nesanica vas muči kao i nervoza.

 

 

BLIZANCI

 

Ukazuje vam se nova poslovna ponuda koja bi za mnoge bila poželjna, ali u vama ne budi interesovanje. U periodu koji vam predstoji ćete se mnogo raspravljati sa svojim partnerom. Nervna napetost.

 

RAK

 

Dolazite do novih ideja, i ako ih danas primenite, doći ćete do rešenja dugo postojećih poslovnih problema. Promenili ste mišljenje neočekivano brzo i spremni ste da ponovo pružite šansu staroj ljubavi. Imate mnogo energije u sebi.

 

LAV

 

 

Pokazujete spremnost na rizik ukoliko ulog nije prevelik. Vaš poslovni uspeh dolazi iz toga što umete da igrate na bezbedno. Znate da vam je potrebna ozbiljna veza na duge staze i tražite osobu koja deli stavove. Izbegavajte alkohol.

 

DEVICA

 

Pripremite se na neočekivan razvoj događaja koji će mnoge uhvatiti nespremne i možda odlučiti vašu poslovnu budućnost. Osoba koja vam se dopada budi u vama brojna pitanja i radoznalost. Potrebno vam je više sna.

 

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2