LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Vage i Vodolije će imati LUD PROVOD za vikend!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Vage i Vodolije će imati LUD PROVOD za vikend!

7 новембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Bićete malo rasejani u ponedeljak, toliko da će partner ili potencijalni partner pomisliti kako niste zainteresovani onoliko koliko govorite da jeste! Zatim oko utorka i srede, fokusiraćete se na ljubavne želje koje će vam pomoći da dođete do rešenja kako da nastavite dalje. Potražite malo i pronaćićete. Pred kraj radne nedelje energija će biti malo čudna, ali srećom vi ćete biti u stanju da se nosite sa njom. Osećaćete se seksi i zavodljivo tokom vikenda. Oni koji su u vezi mogli bi da se okrenu partneru i pokažu koliko mu je stalo; singl bi trebali da se pripreme za sjajan provod!

 

 

ŠKORPIJA

 

 

U ponedeljak testirajte nove vode u kojima ste se našli. Ukoliko ste singl, proverite činjenice koje imate o nekom ko vam se sviđa; ukoliko ste u vezi, iznenadite svog partnera sa nečim lepim. Ljubav će izgledati kao slagalica u utorak ili sredu, a postavljanje delova na svoje mesto zahtevaće i vašu pažnju. Može biti veoma zanimljivo! Od četvrtka do subote bićete u prilici da saznate dosta toga o onom ko vam se sviđa (ili partneru što niste znali do sada!), zato dobro slušajte šta vam govori! U nedelju se opustite i relaksirajte.

 

 

STRELAC

 

 

Ostavite romantiku u ponedeljak malo po strani jer imate dosta toga drugog pred vama, a zvezde kažu da je danas „manje bolje“! Zatim oko utorka i srede – oni koji su singl kreću u akciju, dok oni koji su u vezi definitivno treba da slede svoj romantičan impuls. Pred kraj radne nedelje najbolje će biti da uradite ono što vam prvo padne na pamet (možda ne bude uzbudljivo, ali će svakako biti neophodno). Odradite to, tako da biste mogli da se posvetite vikendu pred vama, sa dosta sjajne energije. Slobodno flertujte!

 

 

JARAC

 

 

Ponedeljak će biti dan za sitna poveravanja među prijateljima o svom ljubavnom životu. Oko utorka i srede, oni koji su singl mogu uvideti koliko imaju uspeha na društvenim mrežama. Sredite taj svoj profil! Oni koji su u vezi, poželeće da malo uspore. Kraj radne nedelje biće poprilično u znaku strasti i ljubavi; možda sve oko vas ne bude izgledalo tako, ali vi ćete se tako osećati! Seksi! Uživajte! Tokom vikenda planovi za budućnost možda budu delovali zanimljivo, ali malo nerealno. Budite spremni šta god da se desi!

 

 

VODOLIJA

 

 

Budite mudri i u ponedeljak se posvetite poslu, a slatke male nežnosti i flertovanja ostavite za kasnije. Bilo da ste uplašeni ili nemate dovoljno vere u sebe, dozvolite prijatelju kome verujete i koji je emotivno inteligentan da vam ulije malo nade u utorak. Poslušajte njegov savet (čak i ako vam je teško da to čujete ili poverujete!). Zatim, na kraju radne endelje, pokažite onom ko vam se sviđa koliko ste spremni da se uspustite u priču! Time što ćete mu-joj posvetiti pažnju, pokazaćete da ste zainteresovani. Tokom vikenda bićete seksi i zavodljivi i svi će to primetiti!

 

 

RIBE

 

Energija vam je u ponedeljak na zavidnom nivou, ali koncentracija baš i nije. Nemojte da propustite ljubavne signale, samo zato što vam je glava u oblacima. Zatim oko utorka i srede nemojte se uzrujavati zbog svog ljubavnog života ili da rizikujete i upadnete u raspravu sa nekim, nego pokušajte da se malo osamite – prošetajte, pogledajte neki dobar film ili pripredite sebi lepu večeru. Povratite svoju koncentraciju, jer ćete želeti da budete u dobroj formi pred kraj radne endelje, kada su zabava i flert na vratima i spremni za vas. Tokom vikenda ne dozvolite da vas omete neki minorni događaj, postoji važnija stvar koja se zove ljubav!

Стране: 1 2