LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Vage i Vodolije će imati LUD PROVOD za vikend!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Vage i Vodolije će imati LUD PROVOD za vikend!

7 новембра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop je kratak pregled dešavanja koja vas očekuju na polju ljubavi, veze ili braka… Pogledajte šta naš ljubavni horoskop predviđa za vas i vašeg partnera u narednih 7 dana.

 

 

OVAN

 

 

U ponedeljak će kombinacija razuma i osećanja doprineti odličnom ljubavnom izboru, bolje nego da dozovlite da jedno ili drugo prevlada. Istupite malo iz situacije i sagledajte šta je to nedostaje. Dobar izlazak sa potencijalnim partnerom ili zabava sa prijateljima oko utorka i srede biće u znaku učenja – da sa vama u društvu sve može izgledati neverovatno seksi i privlačno. Uzmite časove kuvanja, ili idite na neko zanimljivo predavanje. Možda to bude i poslovni sastanak! Pred kraj radne nedelje moraćete se posvetiti poslu. Vodite računa o obavezama, jer vikend prad vama nudi obilje mogućnosti, uključujući i ljubavne!

 

 

BIK

 

Ukoliko imate velika ljubavna očekivanja u ponedeljak, možete se malo razočarati. U utorak i sredu povedite računa o finansijama ili poslu i fokusirajte se na to. Kraj radne nedelje donosi mogućnosti da zasijate, kada su ljubav i razum u pitanju. Duboka filozofska rasprava pomoćiće u svemu tome – i ako je ona sa jednom određenom osobom koja vam se sviđa, to će pomoći da se dublje povežete. Dobar izlazak sada ne mora biti ekstravagantan – samo nešto uobičajedno sa osobom koja je na vašem intelektualnom nivou. Tokom vikenda se postarajte da vaše dobro oko za detalje ne zataji (posebno kod voljene osobe).

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak ćete imati više sreće sa savetom prijatelja, povodom vašeg ljubavnog života, nego sa vašim sopstvenim mišljenjem. Zatim oko utorka i srede, očekujte ekstreme, posebno oko neke veze ili osećanja vezana za nju. Čas gore, čas dole, retko kad će biti u sredini, gde biste vi najviše voleli da bude. Sačekajte kraj radne endelje, kada ćete moći preuzeti prednost nad tim delom svog života i iskoristiti energiju zvezda koja je uz vas. Tokom vikenda podelite osećanja sa nekim ko vam je drag, budite iskreni ili se jednostavno zabavite. Ukoliko se pitate šta želite da podelite sa nekim, ili sa kim da podelite, odgovor bi mogao stići upravo tada!

 

 

RAK

 

 

Ljubavna misterija nikako ne odgovara vašoj pronicljivoj prirodi u ponedeljak. Moguće je da ćete otkriti nešto neverovatno. Oni koji su u vezi, treba da daju sve od sebe da izbegnu svađe u utorak i sredu, jer može biti teška i prljava! I one koji su singl i u vezi, tih dana obavijaće veo sjajne romantične karme. Kraj radne nedelje mogao bi doneti neka romantična uzbuđenja, ali kada budete reagovali na to imajte na umu da nikako ne žurite! Odovojite vaše slatko vreme i uživajte u tom divnom iznenađenju. Tokom vikenda male stvari značiće vam više nego ikad. Pripazite na neki nagoveštaj izdaje!

 

 

LAV

 

Neko ili nešto kao da vas drži i ne dozvoljava da iskusite izazove pred sobom u ponedeljak. Sačekajte utorak ili sredu kada će vam se povratiti snaga i vera. Bićete atraktivni suprotnom polu, a iz vas će zračiti strast. Takođe, zvezde vam pružaju sjajnu podršku da iskoristite tu svoju energiju i provedete nezaboravno romantično veče ili dan sa nekim ko vam se dopada (ili partnerom, ukoliko ste u vezi!). Budite mudri jer ste vi zvezda večeri! Ukoliko ljubav malo zastane sa svojim zračenjem pred kraj radne nedelje, budite strpljivi jer vam je verovatno i potreban predah. Tokom vikenda ponovo vas očekuju uzbuđenja po pitanju ljubavi.

 

 

DEVICA

 

Vama ide od ruke svaka pisana poruka, posebno u ponedeljak. Sedite i napišite jednu osobi koja vam se dopada preko društvene mreže (usput doterajte i svoj profil!). Ukoliko ste u vezi, takođe, možete napisati ljubavnu poruku i okačiti je na ogledalo (ili frižider, zavisi gde ste sigurni da će vaš partner prvo pogledati ujutro!). Oko utorka i srede na prvom mestu će vam biti karijera, te se fokusirajte na svoj radni prostor. Pripremite se za kraj radne nedelje kada ćete biti više okrenuti ka pitanjima srca. Biće šteta da radite do kasno u četvrtak i petak, kada su to dani koji obećavaju sjajnu zabavu (a vi se osećate tako seksi!). Tokom vikenda ako dođe do rasprave između vas i partnera (ili potencijalnog!), imajte na umu da je „manje bolje“!

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2