LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Nije važno ko vašeg PARTNERA GLEDA, već je važno šta on OSEĆA PREMA VAMA!

LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Nije važno ko vašeg PARTNERA GLEDA, već je važno šta on OSEĆA PREMA VAMA!

28 октобра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Ono što moramo da kažemo jeste da je za ljubav uvek potrebno dvoje. Potrebno vam je da vas neko voli, ali morate biti strpljivi. Prava osoba još uvek nije došla u vaš zivot i pitanje je kada će. No, to ne znači da treba da tugujete jer vam i samima može biti lepo.

 

ŠKORPIJA

 

Ono što moramo da kažemo jeste da morate da se posvetite sebi. Da mislite pozitivno i da uživate u svemu što vam se sada nudi. Život je jedna velika igra, ali uz malo sreće i slušanje razuma po potrebi, može da se ostvari i velika sreća. Imajte to na umu.

 

STRELAC

 

Fokusirani ste na emocije. Na to da vratite u svoj život jednu bivšu ljubav. To je potpuno u redu. Vi je iskreno volite i nema razloga da ne date sve od sebe kako bi ona bila pored vas. Na kraju će vam se želja ostvariti.

 

JARAC

 

Ono što je jako važno da kažemo jeste da je ljubav samo reč za vas. Barem trenutno. To je samo zato što ste duboko razočarani i što vam sada ništa ne ide od ruke. Nemojte dizati ruke od emocija. Neko očekuje vašu poruku. Zazeti imaju svakidašnji vikend.

 

VODOLIJA

 

Ljubomora vaše voljene osobe počinje silno da vas guši. Jako vam je stalo do nje i to je činjenica, ali ona vas proverava i kontroliše i misli da igrate prljavo. Ako tako nastavi, izgubiće vas, jer vam iz dana u dan sve manje znači baš zbog takvog ponašanja.

 

RIBE

 

Ono što moramo da kažemo jeste da je za ljubav potrebno dvoje. Uvek, u svakom slučaju. Sve dok ne bude jasno da osoba koju želite oseća isto prema vama, sačekajte. Uzalud se borite za nekoga ko se ne bori za vas.

Стране: 1 2