LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Nije važno ko vašeg PARTNERA GLEDA, već je važno šta on OSEĆA PREMA VAMA!

LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Nije važno ko vašeg PARTNERA GLEDA, već je važno šta on OSEĆA PREMA VAMA!

28 октобра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop je kratak pregled dešavanja koja vas očekuju u nekom narednom periodu. U ljubavnom horoskopu možete pročitati šta vas i vašeg partnera očekuje i u kom pravcu ide vaš odnos.

 

OVAN

 

Vama ovih dana ništa ne znači to što znate da značite jednom Lavu. On je dobra osoba i vi to znate ali su se vaše emocije prema njemu bitno promenile. Vreme je da ga pogledate u oči i sve mu to kažete. On treba da zna na čemu je sa vama.

 

BIK

 

Ono što moramo da kažemo jeste da je život samo jedan i da trebate i morate da prestanete da ga živite tako što ste sa nekim prema kome ne gajite emociju. Vreme je za novi početak i za velike promene. Čak i ako time nekome slomite srce.

 

BLIZANCI

 

Za ljubav je uvek potrebno dvoje. Ne samo da se dvoje iskreno vole, već da se oboje trude da nešto uspe. To u vašem slučaju nije tako i shvatite i prihvatite istinu ma koliko da ona bila surova. Vi volite svim srcem, ali ljubav nije obostrana.

 

RAK

 

Ovaj vikend vam neće doneti nikakve velike promene. Normalno je da ih vi želite, ali još uvek nije došlo pravo vreme da vam se desi ljubav. Sačekajte još malo. Nikada ne znate kada će vas pogledati sreća i kada će napokon sve doći na svoje.

 

LAV

 

Ljubomora je ono što vam ovih dana pravi probleme. Stalo vam je do jednog Raka, ali vi ne možete da se pomirite sa tim da njega žele i drugi. To vam je velika greška. Shvatite već jednom da nije važno ko njega gleda, već šta je ono što on oseća i treba.

 

 

DEVICA

 

Pred vama je jedan miran vikend. Bez promena, bez oscilacija, bez bilo čega. Prijaće vam to. Da se malo opustite, da mislite na sebe i da se posvetite sebi. Željni ste toga da vas neko voli. Željni ste toga da imate pravu osobu kraj sebe, ali sačekajte još malo.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2