HOROSKOP za SUBOTU 31. oktobar 2020. godine: Blizanci POTCENJUJU svog partnera, Lavovi se NADMUDRUJU, Vodolije ZALJUBLJENE!

HOROSKOP za SUBOTU 31. oktobar 2020. godine: Blizanci POTCENJUJU svog partnera, Lavovi se NADMUDRUJU, Vodolije ZALJUBLJENE!

30 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN…

 

OVAN

 

Ponekad nije dovoljno imati samo dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima. Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja. Ne precenjujete fizičke mogućnosti.

 

BIK

 

Imponuje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu. Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima. Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

 

BLIZANCI

 

Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti. Akumulirajte pozitivnu energiju.

 

RAK

 

Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suviše uznemireno. Ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja. U večernjim satima prijaće vam psihološka relaksacija.

 

LAV

 

Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete neko unapred i tačno predviđa vaše poslovne poteze. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju. Izbegavajte nezdrave prostorije.

 

DEVICA

 

Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku. Usporite svoj ubrzani tempo.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2