HOROSKOP za SUBOTU 24. oktobar 2020. godine: Većina znakova je UMORNA, ali emotivno ZADOVOLJNA!

HOROSKOP za SUBOTU 24. oktobar 2020. godine: Većina znakova je UMORNA, ali emotivno ZADOVOLJNA!

23 октобра, 2020 Off By coki

VAGA

 

Drage naše Vage, vi ćete moći da budete zadovoljne sa svim onim što vas očekuje danas. Pred vama je jako lep dan tokom kojeg će vas čuvati zvezde i zbog toga ništa loše neće moći da vam se dogodi. Vas tokom celog dana očekuju samo pozitivna dešavanja. Vaš šarm daje svuda rezultete. Moguća je alergija.

 

ŠKOPRIJA

 

Drage naše Škorpije, vi trebate da budete jako oprezne i to zbog toga što će vam naredni period doneti neke velike ljubavne probleme. Naime, vas tokom narednog perioda očekuju problemi samo zbog toga što će vaša voljena osoba poverovati u neke potpune neistine o vama. I na poslu je nestabilno, kolege vam pomažu. Slaba kondicija.

 

STRELAC

 

Dragi naši Strelci, vi ćete danas imati razloga kako za sreću, tako i za tugu. Razlozi za sreću vas očekuju zbog nečega veoma lepog što vas očekuje na planu ljubavi, dok vas razlozi za tugu očekuju zbog toga što će jedna osoba do koje vam je mnogo stalo učiniti nešto nepromišljeno. Dan je dobar za poslovni razgovor. Zdravlje stabilno.

 

JARAC

 

Dragi naši Jarčevi, vi problema imate već mnogo u životu i svakako vam nisu potrebni nikakvi novi. A vi biste lako mogli imati novih problema ako ne povedete više računa o vašim finansijama. Vi vaš novac trošite zaista olako i vi morate poveste više računa o vašim troškovima. Emotivno ste zadovoljni. Mogući problemi sa holesterolom.

 

VODOLIJA

 

Drage naše Vodolije, ako želite da problemi iz vašeg života nestanu, onda se morate posvetiti njihovom rešavanju. Vi kao da smatrate da će se problemi rešiti sami od sebe, ali se to neće desiti i u to možete biti ubeđeni. Vi ništa ne trebate prepuštati slučaju. Odnos sa partnerom je zahladneo. Umorni ste.

 

RIBE

 

Drage naše Ribe, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg vas neka posebno bitna dešavanja ne očekuju. Vi ćete danas imati vremena za razmišljanje, a isto tako ćete imati vremena i za odmor. Vama će danas zaista na trenutke biti jako dosadno. Partner vas nervira, pa izbegavate sastanak.

Стране: 1 2