HOROSKOP za NEDELJU 25. oktobar 2020. godine: Bik je otvoren za novu LJUBAVNU PRIČU, Vage idu u PROVOD!

HOROSKOP za NEDELJU 25. oktobar 2020. godine: Bik je otvoren za novu LJUBAVNU PRIČU, Vage idu u PROVOD!

24 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN…

 

OVAN

 

Pronađite način da brže upijate informacije iz okoline. Ako ste student ili radite negde gde morate da se usavršavate budite skloni saradnji. Štednja je obavezna danas. Partner vam nešto krije. Zdravlje dobro.

 

BIK

 

Budite otvoreni za novu ljubavnu priču, iako biste radije neku avanturu. Zauzeti, ne treba da se nervirate oko ljubavi, nego posvetite više pažnje partneru. Budite otvoreni za saradnju sa drugima, iako vam možda nije baš idealan dan. Moguća glavobolja.

 

BLIZANCI

 

Ukoliko radite, na poslu može da dođe do problema u komunikaciji sa drugima. Pod stresom ste jer sve nije kako ste isplanirali. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Ako imate slobodan dan, posvetite se porodici.

 

RAK

 

Veoma ste strastveni. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili. Potrudite se da budete kreativniji i da nađete neko novo rešenje za postojeći problem. U ljubavi vam cvetaju ruže. Problemi sa zglobovima.

 

LAV

 

Nervira vas neka bliska ženska osoba iz porodice ili je to neki prijatelj. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete previše time šta drugi ljudi misle, ma koliko vam to bilo teško. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje imate. Nova ljubav na vidiku za slobodne. Zdravlje solidno.

 

DEVICA

 

Lako dolazite do dogovora sa drugim ljudima. Ništa vam ne pada teško na poslu i svi to cene. Opušteni ste i dobro raspoloženi danas. Vreme je za sređivanje dokumentacije. Ako pak ne radite, prijaće vam izlet. Možda upoznate nekog zanimljivog.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta Horoskop predviđa za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2