HOROSKOP za NEDELJU 18. oktobar 2020. godine: AKO VARATE, VARAJTE PAMETNO!

HOROSKOP za NEDELJU 18. oktobar 2020. godine: AKO VARATE, VARAJTE PAMETNO!

17 октобра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Za intimnu sreću je potrebno malo dobre volje i dovoljno inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja. Na poslu napeto, morate delovati kao perfekcionista koji stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Ako odmarate, onda ne razmišljajte i poslu. Nalazite se u sjajnoj formi.

 

ŠKORPIJA

 

Delujete uznemireno, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu. Ukoliko radite, važno je da poštujete osnovni protokol. Ponekad delujete previše sitničavo, nema potrebe da komplikujete dogovor. Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

 

STRELAC

 

Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Ukoliko radite, osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

 

JARAC

 

 

 

Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Ali, ne možete dobiti sve što priželjkujete u susretu sa bliskom osobom. Danas odmarajte, jer bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u zonu visokog rizika. Podstičite kod sebe dobru volju i koncentraciju.

 

VODOLIJA

 

Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko pogrešno karakteriše Vaše ponašanje. Ukoliko radite, nemojte dozvoliti da Vas neko kritikuje bez pravog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom rizika. Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

 

 

RIBE

 

Nema razloga da se zanosite velikim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, pokažite više razumevanja i tolerancije. Na poslu, delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Važno je da pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

Стране: 1 2