LJUBAVNI HOROSKOP za drugu polovinu OKTOBRA: Bikove očekuje DOBAR PROVOD, Vage budite NEŽNIJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za drugu polovinu OKTOBRA: Bikove očekuje DOBAR PROVOD, Vage budite NEŽNIJE!

14 октобра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Zadnjih dana su vam se neke stvari posložile pa ste preplavljeni optimizmom. Budite dobri prema sebi i ne osuđujte sebe preterano, nema potrebe za tim. Vaša ljubavna veza ima perspektivu, ali partneru možete da budete pomalo nejasni, pa poradite na tome. Ne čekajte da on prvi uvek potencira nežnost i intimu.

 

ŠKORPIJA

 

Vas čeka poziv na neku zabavu ili manje druženje koji će da vas obraduje. Bilo da ste solo ili imate romantičnog partnera, svakako ne ignorišite taj poziv. Bićete vrlo šarmantni pa se ne ustručavajte da nasmejani šetate među ljude. Ako ste sami, to bi mogao da bude pun pogodak za pronalazak partnera.

 

STRELAC

 

Ljubavni ideali biće vam visoko podignuti, ali vi ste spremni na to, iako ne znate kuda to sve vodi. Ipak, u periodu pred vama nećete baš imati previše sreće, pa je bolje da mirno prihvatite ovu činjenicu.

 

JARAC

 

Do kraja oktobra osećaćete se usamljeni više nego inače, čak i ako imate partnera koji će možda da vas frustrira u nekim situacijama. Vaša preosetljivost, osećaj usamljenosti i tuge postaće izraženiji nego inače pa izađite iz kuće i pokušajte da se oraspoložite.

 

VODOLIJA

 

Odnos s partnerom se poboljšava, nekako ćete da nađete balans, bićete više ravnopravni i više toga ćete deliti. Pred vama je emotivniji period u kojemu ćete očekivati više nežnosti od partnera.

 

RIBE

 

Kod vas se sprema neka zabava vezana za mlađe ljude, možda neki rođendan ili slično. Uglavnom, čeka vas veseli period u kojemu ćete aktivno učestvovati u pripremama za zabavu, a kad do toga dođe, sva pažnja biće usmerena na vas. Samcima to možda bude prilika da pronađu ljubav.

Стране: 1 2