HOROSKOP za NEDELJU 11. oktobar 2020. godine: Jednom znaku BIVŠA LJUBAV KUCA NA VRATA!

HOROSKOP za NEDELJU 11. oktobar 2020. godine: Jednom znaku BIVŠA LJUBAV KUCA NA VRATA!

8 октобра, 2020 Off By coki

VAGA:

Izloženi ste velikom stresu, a posebno u poslednje vreme. Najveći stras vam donosi poslovna situacija, jer obavljate posao na silu. Najgori problem je što sve gurate u sebe, jer ne smete reći svima sve što mislite. Treba dobro da razmisliti da ipak promenite poslovnu sredinu.

ŠKORPIJA:

U vašem ljubavnom životu postoje neke stvari koje vi ne znate. Vaša voljena osoba ponovo je u kontaktu sa svojim bivšem partnerom. Iako se ta priča davno završila i iako vaša voljena osoba gleda na to sa prijateljske strane, ipak ta osoba se potajno nada i htela bi da ponovo ostvare vezu. Stanite tome na kraj pre nego bude kasno.

STRELAC:

Budite spremni na težak dan, jer tokom celog dana pratiće vas neke brige i problemi. Na porodičnom i na ljubavnom planu će vas zadesiti neki problemi. Ostanite pribrani što je više moguće i kontrolišite svoje ponašanje da izbegnete još veće probleme, a ublažite one koji će vas zateći.

JARAC:

Postajete nervozni i nestrpljivi jer ne uspevate ostvariti svoje želje i ciljeve. Morate znati da je za sve potrebno vreme i strpljenje. Forsiranje ponekad samo može odužiti planove i odvesti ih prema neuspehu. Danas probajte malo više da se odmorite.

VODOLIJA:

Dan će biti prožet sa situacijama u kojima ćete pronaći razloge za sreću. Vi već neko vreme čekate kada će nastupiti neko bolje i srećnije vreme. Strpljivo čekate na svoju sreću, a upravo će vam se sreća osmehnuti danas. Vaša voljena osoba će vam svojim postupcima dati do znanja koliko vas voli i koliko joj značite. Vi ćete dobiti najveći mogući dokaz ljubavi, a vama će to jako puno značiti.

RIBE:

Danas ste pod zaštitom zvezda i ovo bi mogao biti jedan od lepših dana u poslednje vreme. Desiće vam se brojne situacije tokom dana u kojima ćete pronalaziti razloge za sreću. Ovaj dan vam niko i ništa neće moći pokvariti. Uživajte!