HOROSKOP za NEDELJU 11. oktobar 2020. godine: Jednom znaku BIVŠA LJUBAV KUCA NA VRATA!

HOROSKOP za NEDELJU 11. oktobar 2020. godine: Jednom znaku BIVŠA LJUBAV KUCA NA VRATA!

8 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OVAN:

Danas je nedelja, ali vi i danas odlažete probleme umesto da ih rešavate. To što ih odlažete oni neće nestati niti će postati manji. S tim jedino možete dobiti da se još više udaljite od partnera i stvoriti veći i teže rešiv problem. Krajnje je vreme da se uhvatite u koštac sa problemima i počnete ih rešavati. Ne mora to biti danas, ali već sutra možete da počnete.

BIK:

Dan vam neće pogodovati i samo će vam priuštiti brige, nervozu i probleme. Najviše na ljubavnom planu. Sa partnerom vas čeka burna rasprava koja će samo vaše već ionako loše raspoloženje učiniti još gorim. Ne stižete da obavite ni jedan kućni posao koji ste planirala za ovaj dan.

BLIZANCI:

Izloženi ste stresu i nervozi, brige i problemi su vas stisli sa svih strana, raspoloženje nikakvo. Negde mora biti ispustni ventil, samo ste ga odredili na krivom mestu. Vaš partner nije kriv za takvo stanje, a svojim ponašanjem ga kažnjavate kao da je kriv. Bilo bi dobro da promenite stav i ponašanje.

RAK:

Danas će vas pratiti srećna zvezda, a za probleme nećete znati. Dan će vam biti lep, a posebno će ga ulepšati vaša voljena osoba koja će sa nekim postupcima napraviti da se osećate najvoljenijim bićem na svetu. Dan je stvoren za uživanje i zato, uživajte.

LAV:

Danas ćete imati situaciju da se uverite u neke stvari o kojima trenutno ni ne sanjate. Uverićete se da vas bivša ljubav nije prebolela. Ono što je istina da ni vi niste na čisto sa osećanjima po tom pitanju. Uskoro ćete dobiti još veće priznanje ljubavi i predlog da obnovite vezu. Na vama će biti da li ćete se vratiti na staro ili ćete ostati tu gde ste sada.

DEVICA:

Danas ste pod zaštitom zvezda, pa će vam dan pogodovati u mnogim prilikama. Od vas zavisi da li ćete te prilike iskoristiti ili propustiti. Izvucite iz dana maksimum, jer čega god se dohvatite, sve će vam se odvijati u onom pravcu u kojem želite.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2