HOROSKOP za SUBOTU 10. oktobar 2020. godine: BIKOVI će danas biti ODMORNI i NASMEJANI…

HOROSKOP za SUBOTU 10. oktobar 2020. godine: BIKOVI će danas biti ODMORNI i NASMEJANI…

7 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN:

 

Nemamo baš lepe vesti za vas. Pred vama je naporan dan. Danas ćete imati puno obaveza i na poslu i van posla. Osim toga, sukobićete se i sa jednim kolegom, sa kojim i onako već neko vreme nemate dobre odnose. Takođe su mogući sukobi i sa drugim vama bliskim ljudima. Danas je jedan od onih dana koje nazivamo “nije moj dan”. Više odmarajte.

 

BIK:

 

Dragi Bikovi, vama će danas biti jedan od onih dana kada vam sve polazi za rukom. Postoje ljudi koje nazivamo “baksuzima”, ali vi ćete danas biti suprostnost toga. Već od jutra, osećaćete se naspavano i bićete puni energije. Nećete osećati umor i iscrpljenost. Danas je jedan od onih dana kada ste nasmijani i srećni, ali ne znate konkretno zašto. Iskoristite svoju energiju na nešto korisno.

 

BLIZANCI:

 

Neke stvari danas idu kako treba, neke druge koče, sve u svemu – nećete biti nezadovoljni. Vi ćete danas dobiti poziv. Poziv za neko dešaanje koje će se uskoro održati. Osim toga, javiće vam se takođe osoba od koje vam srce zaigra kada vam se javi. Budite na oprezu i pazite šta i kome pričate, jer nisu vam svi prijatelji za koje mislite da jesu. Neke stvari ipak zadržite za sebe.

 

RAK:

 

Vas danas čeka jedan od onih dana kada ste razapeti na sve strane, a ništa ne stižete na vreme. Previše će vam se svega izdešavati, kako u vašem domu, tako i izvan njega. Usporite, jer kad nam ništa ne ide od ruke, upravo vas onda ta žurba još više uspori. Javite se nekim vama bliskim ljudima. Izgubićete određene osobe, jer ste zauzeti previše svime, pa ste ih nenamerno ipak zanemarili.

 

LAV:

 

Danas ćete imati jedan od onih dana kada ćete pokušati da složite svoje misli, želje i prioritete. Negde pri vrhu ugurajte i sebe. Sebi bi ipak trebali biti važni, ako ne i najvažniji. Subota je deo vikenda i dan za odmor, ne morate danas misliti o poslu. Posvetite se porodici i deci, a možda je vreme i da obiđete neke stare prijatelje koje dugo niste videli. Neko će vam se danas obradovati.

 

DEVICA:

 

Pred vama je klasičan dan tokom kojeg se neće ništa značajno dešavati. Umor i iscrpljenost je ono što će vam danas stvarati najveće probleme. Previše radite, a premalo spavate i to bi ozbiljno moglo narušiti vaše zdravlje. Savetujemo vam malo više sna i više odmora. Posvetite današnji dan sebi, a noć vašoj voljenoj osobi koja je već danima usamljena.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2