HOROSKOP ZA UTORAK – Rakovima idealan dan za početak ljubavne veze, Škorpije, neke tajne bi danas mogle da budu otkrivene!

HOROSKOP ZA UTORAK – Rakovima idealan dan za početak ljubavne veze, Škorpije, neke tajne bi danas mogle da budu otkrivene!

24 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Želite da jednu osobu pridobijete za svoje planove. Dugo ćete razgovarati i vi ćete uporno navoditi vodu na svoju vodenicu. Konačna odluka druge strane ne može biti u toku današnjeg dana, ali budite uvereni da ste ostavili veliki utisak na nju. Emotivni partner vas pritiska na nešto što vi ne želite.

 

BIK

Danas možete načuti neke stvari. Niste sigurni da li da verujete u to, pogotovo što su informacije vrlo povoljne po vas. Bojite se da se ne poradujete unapred, a da se posle razočarate. Sačekajte da ovu informaciju ipak dobijete od nadređene osobe. U emotivnom delu komunikacija sa više osoba stoji.

 

BLIZANCI

Dan kreće fenomenalno od ranog jutra, a tako će se nastaviti i na dalje. Dobili ste čvrsto obećanje za neke stvari, mada vam je odmah nagovešteno da realizacija posla kojem se nadate ne može biti pre prolećnih meseci. Ok, spremni ste i to da sačekate. Veliko razumevanje sa partnerove strane….

 

RAK

Vrlo je moguće da će neki Rakovi baš danas dobiti pozitivne informacije ili poziv na bitan razgovor sa potencijalnim poslodavcem. U svakom slučaju, danas dobre vesti dolaze do vas, pa će vas obradovati i nešto što vam voljena osoba saopštava. Kod pojedinih ovo je dan za početak ljubavne veze.

 

LAV

Svesni ste da su pojedini poslovni partneri ili kolege neiskreni u svojim postupcima ili namerama. I pored ovoga, trudite se da budete maksimalno korektni, jer vam je ova saradnja neophodna i još uvek niste spremni da izađete sa nekim činjenicama na videlo. Emotivno – miran dan.

 

DEVICA

Danas je psihički pritisak na vas dosta jak, ali i u zdravstvenom smislu možete biti u padu. Moguće je da vas uhvati jača temperatura ili da imate probleme sa virusom. Ovaj dan bi trebalo provesti u odmaranju. Danas štedite energiju….

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2