LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD OD 24 – 31. AVGUSTA 2020

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD OD 24 – 31. AVGUSTA 2020

24 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Neke situacije ste partner i vi uspeli da prevaziđete, ali u ovoj nedelji se mogu otvoriti novi „frontovi“ na kojima ćete voditi bitke. Ukoliko želite da pokrenete neka pitanja sa voljenom osobom, birajte reči i gledajte na koji način to prezentujete – ne budite nervozni i razdražljivi – da ne biste umesto poboljšanja dobili pogoršanje odnosa. Nedelja u kojoj se mogu rešiti vrlo važna porodična pitanja, ukoliko samo budete imali više takta i strpljenja. Slobodni Ovnovi – malo je verovatno da u ovom periodu ne postoji osoba (ili osobe) koje su vam privlačne. Isto tako – i vi morate biti pod budnim okom suprotnog pola. No, lako se može desiti da se mnogo priča a malo istinski „radi“….

BIK

Možda trenutno niste u fazonu niti u pravom raspoloženju da se posvetite onim pitanjima koja prave tenziju ili problem u vašem odnosu. Želite da promenite teme, da promenite sredinu, da pobegnete iz okolnosti, da pobegnete od razgovora u kojima ili vi ili voljena osoba budete na neki način povređeni. Mnogi od vas će ili otpočeti sa planovima za putovanje ili čak otići na put do kraja sedmice. To bi bio dobar potez za stabilizaciju i za bolje odnose u vašoj emotivnoj priči. Slobodni – ovu sedmicu bismo mogli da okarakterišemo kao vrlo zanimljivu jer postoji ogromna šansa da vam neko zapadne za oko. Moguća su brzinska zaljubljivanja a flertovanja će svakako biti na više strana…...

 

BLIZANCI

Pred zauzetima je jedna dosta promenljiva nedelja u kojoj će se i vaša raspoloženja, ali i situacije sa voljenom osobom menjati bukvalno iz minuta u minut. Ovo su dani u kojima je sve moguće – i da se fantastično provedete i budete puni ljubavi u jednom trenutku, ali i da vam budu povređena osećanja pa da iz tog razloga napravite svađu ili jednostavno – zaćutite. No, suštinski – Venera, planeta ljubavi, sklada i lepote u vašem znaku uvek će na prvo mesto i pored problema ipak izbaciti ljubav….Slobodni imaju veliku šansu da se zaljube, ali i da uđu u novu emotivnu priču. Obostrana jaka privlačnost može vas u drugom delu sedmice opiti i pokrenuti zanimljiva dešavanja sa simpatijom.

RAK

Prva polovina nedelje donosi komplikacije u odnosu sa emotivnim partnerom. Kao da ni vi sami u ovim danima niste sigurni šta je ono što želite, vrludaju vam osećanja, opterećujete se nekim pitanjima na koja odgovor ne možete da dobijete od voljene osobe. Čas ste presrećni, čas vas neke situacije „ohlade“ i nateraju vas da se zamislite. Drugi deo ovog perioda već donosi smirivanje i poboljšanje. Slobodni – miksuju se sadašnjost i prošlost i lako se može dogoditi da istovremeno i obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom, ali i da upoznate osobu koja će vas momentalno zainteresovati. Ukoliko niste sigurni na koju ćete stranu, onda poslušajte savet – prošlost je prošla….sadašnjost je ono što je pravo za vas.

LAV

Ključaju neka pitanja u vašoj glavi, ali koliko god se trudili ili pokušavali – prave odgovore ne uspevate da dobijete. Taman pomislite da ste pronašli odgovor ili rešenje, a onda shvatite da ste na stramputici. Ne razbijajte glavu i ne mučite sebe – više se usmerite na dogovore sa partnerom koji su vezani za neku uživanciju, opuštenciju, provod. Ili pak u društvu prijatelja olakšajte sebi dušu i poboljšajte raspoloženje. Slobodni – sve vrca od zanimljive komunikacije, od mnogobrojnih kontakata sa suprotnim polom. Super vam je i u svemu ovome uživate. Aktivirali ste se i u društvenim dešavanjima – prija vam da ste u pokretu i da upoznajete nove i zanimljive osobe……..

 

DEVICA

Emotivniji ste i osetljiviji nego inače, ali iz nekog razloga – u ovoj će nedelji postojati par trenutaka u kojima ćete dobiti „hladan tuš“ od strane voljene osobe. Ne mora da znači da će vas ona svesno i namerno povrediti – već može da označi i da jednostavno nećete imati dovoljno vremena sa voljenom osobom, bar ne onoliko koliko vam je to sada potrebno. U svakom slučaju, pred kraj sedmice ćete shvatiti da ste se nervirali bez razloga. Slobodni – prošlost počinje da šalje signale. Na vama je da li ćete na njih odgovoriti. U ovoj sedmici takođe ima prilika za više novih poznanstava, a može vas privući i osoba sa kojom imate razliku u godinama ili koja ne živi u vašem gradu.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2