HOROSKOP ZA UTORAK – Rakovima idealan dan za početak ljubavne veze, Škorpije, neke tajne bi danas mogle da budu otkrivene!

HOROSKOP ZA UTORAK – Rakovima idealan dan za početak ljubavne veze, Škorpije, neke tajne bi danas mogle da budu otkrivene!

24 августа, 2020 Off By ludarito

VAGA

Poslovni partneri pokušavaju da izvrdaju dogovore, vi se kod nadređenih osoba izvlačite za neke propuste koje ste napravili…sve u svemu, jedva ćete čekati da završite sa poslom. U emotivnom segmentu neke stvari pokušavate da sakrijete od voljene osobe.

 

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, danas budite dosta oprezne. Ovo nije dobar dan, ni za poslovni ni za emotivni segment. U poslu jako obratite pažnju da vas neko ne prevari ili da vi ne napravite neku veću grešku. U emotivnom delu, nešto što sakrivate od partnera može biti otkriveno…

 

STRELAC

Shvatate da je sa nekim ljudima najbolje pustiti ih da se svađaju sami, a vi se lepo distancirajte i ne uplićite se u bilo kakve rasprave. Današnji dan može doneti neke preseke, pa se bar potrudite da ih vi ne isprovocirate. Nezgodan dan i za emotivne odnose, jer će se mešati ljubav sa isključivošću i ljubomorom…

 

JARAC

Sa zebnjom pratite neka dešavanja u poslovnoj okolini, ali vi lično nemate razloga za brigu. Koliko god neke situacije bile komplikovane i teške,neće se odraziti na vas. U emotivnom delu vreme je da sa emotivnim partnerom otvoreno razgovarate o svom odnosu.

 

VODOLIJA

Možda baš danas nećete uspeti da ostvarite ono što želite, ali ćete dobiti garancije i obećanja o realizaciji. Neko od vas zahteva da sačekate svoj trenutak i ne možete uraditi ništa drugo, nego se prikloniti ovoj odluci. U krugu prijatelja jedna osoba će vas zainteresovati i privući.

 

RIBE

Istina je da ste umorni od velike količine posla koju ste preuzeli, ali na vašoj strani su sada i istrajnost i strpljenje, pa očekujte da sve uspete da završite na vreme. Možete biti malo prodrmani nekim postupkom voljene osobe, ali ste spremni da pređete preko ovoga, jer shvatate da nije bilo namerno.

Стране: 1 2