LJUBAVNI HOROSKOP za 14. AVGUST 2020

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. AVGUST 2020

13 августа, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Iako ćete očekivati jednostavan razgovor danas, moguće je da i neće biti baš tako. Ukoliko upravo započinjete vezu, onda je moguće da nećete biti dovoljno iskreni jedno prema drugom, iz ko zna kog razloga. Svakako da ćete želeti da pokažete svoje pravo lice, oboje, ali to danas neće biti moguće. Dosta toga ostaće nejasno i sakriveno ispod površine čekajući bolje dane.

Partner će zahtevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju, pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrede njegova osećanja. Imaćete potrebu da veći deo dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbegavajte nepotrebnu sekiraciju.

 

ŠKORPIJA

Moguće je da, pod uticajem današnjeg planetarnog aspekta, danas nećete biti sigurni kako da priđete izvesnoj osobi, iako, teoretski, uživate u razgovoru sa njom-njim. Osećate da je vaš potencijalni partner jednako strastan prema vama. Imaćete utisak da nije dovoljno iskren, iako pokazuje da vas obožava.

Volite da se nađete u situacijama koje donose intenzivne emocije zbog kojih se osećate živim. Povedite računa o granicama, jer ćete biti skloniji nešto rizičnijem ponašanju. Potrudite se da budete popustljiviji prema emotivnom partneru i zaboravite na kriticizam. Dan je pogodan i za kraće putovanje ili nova saznanja. Organizujte vaše slobodne aktivnosti.

 

STRELAC

Obično razgovor donosi razjašnjenje nekih stvari i baca sasvim novo svetlo na novonastalu situaciju. Međutim, danas može da se desi da neke stvari koje su tako očigledne budu gurnute pod tepih, a razgovor se nastavi o totalno ne bitnim stavrima. Uspećete danas u onome što želite jedino kako budete jasni u onome što želite da kažete.

Vi ste velikodušni prema mnogima, ali kada je reč o vašem emotivnom partneru, nailazite na poteškoće da mu udovoljite. Ne bi bilo loše da naučite jednu važnu lekciju – da kažete “ne”. Ne dozvolite da vas iko iskorištava, pa čak i kada se radi o vama bliskim ljudima. Ne donosite nikakve drastične poslovne odluke, a ukoliko ste u potrazi za poslom, sačekajte povoljniji momenat.

 

JARAC

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste biti malo nerazgovetni i nejasni u onome što želite da kažete. Nije da želite da budete zagonetni ili da krijete pravu istinu, nego će se jednostavno zvezde poigrati sa vašim rečima i mislima. Podićićete sebi autoritet ukoliko budete rekli ono što mislite kao i da mislite ono što kažete.

Pokušajte da povratite optimizam i u situacijama kada se stvari ne odvijaju po vašim zamislima. Ponekad nije loše biti strpljiv, čak i kada svi znakovi ukazuju da treba da odustanete. Danas biste mogli prijatno da se iznenadite. Takođe, danas ste i veoma šarmantni i odlično komunicirate sa svima iz vašeg okruženja. Zdravlje je u najboljem redu.

 

VODOLIJA

Moguće je da će vam danas biti teško da dođete do neke informacije od jedne osobe. Najverovatnije da ćete pod uticajem današnje planetarne energije želiti da čujete određenu izjavu osećanja, što može prouzrokovati problem. Opustite se i uživajte u dobrom razgovoru a taj deo će doći sam od sebe. Nemojte ništa forsirati.

Jednu odluku koju ste nedavno doneli treba da revidirate. Poželjne su manje promene, a ne drastične. Takođe, nađite vremena da se posvetite stvarima koje vas interesuju. Dobro bi bilo da od danas povedete računa o ishrani. Vi generalno nemate zdravstvenih problema, ali ste skloni dobijanju na težini. Ne bi bilo loše da konsultujete nutricionistu i počnete sa fizičkom aktivnošću.

 

RIBE

Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, u jednom trenutku poželeti da pokažete svoje emocije a u drugom već da ih sakrijete. U neku ruku ne želite da vaš potencijalni partner sazna o vama sve odmah, te ćete biti pomalo ćutljivi. Međutim, vi želite o njemu-njoj da saznate što više. Jedno od vas dvoje će morati popustiti.

Svesni ste svojih mogućnosti i ne ustručavate se da sledite vaše snove. Danas biste mogli da uživate u prvim rezultatima rada koji ste započeli pre nekoliko meseci. Pa ipak, ne zanosite se previše, jer je još mnogo posla pred vama. Što se emotivnog života tiče, pred drugima se trudite da sakrijete sopstvenu nesigurnost, a zapravo vas muče mnoge dileme.

Стране: 1 2