LJUBAVNI HOROSKOP za 14. AVGUST 2020

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. AVGUST 2020

13 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Generalno volite da pristajete na kompromise kako biste postigli dogovor sa partnerom i mrzite da remetite harmoniju između vas. Međutim, današnja planetarna energija ohrabriće vas da povedete jedan razgovor sa jasnim ciljem i stavom, da se vaš dragi neće usuditi da se suprotstavi. Danas nema ništa od komprimisa i bićete zadovoljni.

 

Iako na mnoge ostavljate utisak hladne i nezainteresovane osobe, a zapravo ste, iznutra, aktivni vulkan. Pripazite se gubitka kontrole nad određenim emocijama, ali za sada vam odlično ide. Danas će vam prijati vreme koje posvetite sebi jer imate razne dileme i nedoumice kako na privatnom, tako da na poslovnom planu. Na radnom mestu su mogući manji konflikti.

 

BIK

Vi volite da igrate igre sa svojim partnerom s vremena na vreme, ali danas ćete biti posebno raspoloženi da ga-je povedete na jedno dugo i zamršeno putovanje. Razgovor će svakako biti veoma zavodljiv, a vi ćete umeti da ga iznesete u pravcu u kom želite. Odlično ćete baratati rečima skrivenim i tajnim, kako biste dobili ono što želite. U ovoj igri vi ćete biti pobednik.

Pokušajte da budete malo tolerantniji kada je reč o ljudima čije mišljenje se kosi sa vašim. Ovo se naročito odnosi na mišljenje vaših nadređenih i danas povedite računa kako komunicirate na radnom mestu. Niste u poziciji da insistirate da ste u pravu, pa čak i da je to istina. Jedno prijateljstvo će prerasti u romansu, a danas ćete videti prve naznake toga.

 

BLIZANCI

Obično ste veoma direktni i jasni u svojim izjavama, te ćete danas biti malo iznenađeni zbog čudnog uticaja planetarne energije. Iz nekog razloga (koji svakako nećete moći dokučiti) shvatićete kako uživate u slatkim malim igricama prikrivanja istine, upotrebljavanjem sinonima i svoje mašte kako biste načinili sebe neodoljivim-om. Vaš partner (ili potencijalni) svakako će pasti na to! Uživajte.

 

Ovo je dan za sumnje, preispitivanja, analizu prošlosti i sopstvenog ponašanja. Danas biste mogli mnogo toga da naučite o sebi. U moru emocija, ideja i misli, pokušajte da uvidite gde grešite. Planove koje danas budete kovali, potrudite se da realizujete u što kraćem periodu. Novčana situacija je zadovoljavajuća, ali ne bi bilo loše da uvedete mere štednje.

 

RAK

Pod uticajem današnjih aspekata danas biste mogli biti orijentisani na privatne stvari a posao ostaviti za neki drugi dan. Komunikacija između vas dvoje neće teći baš glatko, jer ćete oboje pokušavati da dokučite skriveni motiv onog drugog, dok se pretvarate da ste iskreni. Veo misterije obeležiće današnji dan a najbolje bi bilo da budete zaista iskreni.

U poslednje vreme gomilali ste neke negativne emocije, umesto da ste se konsultovali sa osobom od poverenja, pa danas postoji velika opasnost da one eskaliraju i učinite nešto zbog čega ćete se kasnije sigurno kajati. Novčana situacija je zadovoljavajuća, pa ćete čak biti u mogućnosti da izađete u susret nekome kome je potrebna pozajmica.

 

LAV

Sa današnjim planetarnim aspektom trebali biste biti iskreni po pitanju svojih emocija. Možda ćete poželeti da sakrijete neke od njih iza svoje nonšalantnosti, ali ne sve. Vaš partner će svakako videti da ste ludo zaljubljeni u njega-nju, iako se pretvarate da to nije tako.

Osećaćete priličnu fizičku i emocionalnu napetost i bilo bi dobro da povedete računa o tome. Vaš organizam vapi za odmorom i relaksacijom, i potrudite se da danas nađete vremena za to. Jedan poziv iz inostranstva koji željno očekujete pristiže predveče. Danas ste raspoloženi za nova saznanja i usvajanje informacija, ali bilo bi bolje da to odložite za neki drugi dan.

 

DEVICA

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli doći u situaciju da malo izvrnete neke činjenice. Iz nekog razloga poželećete da vaš partner ili potencijalni partner ne pomisli kako vodite običan i nezanimljiv život, te biste mogli krenuti sa pomalo doteranim, da ne kažemo izmišljenim pričama. Želite da pomisli kako ste neodoljivi i posebni – i na kraju dana ćete to i biti! Nemojte samo preterivati.

Niste raspoloženi za priču i druženje i mnogi se pitaju koji je razlog ovakvog ponašanja. Moguće je da vas izjeda jedno saznanje i plašite se da ne biste bili u stanju da ga zadržite za sebe. Ne bi bilo loše da se poverite jednom članu porodice. Ne morate ispričati detalje, ali predočite o čemu se radi, kako biste znali na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2