HOROSKOP ZA PETAK – Vage će konačno znati na čemu su, Ovnovi se bore sa prošlošću

HOROSKOP ZA PETAK – Vage će konačno znati na čemu su, Ovnovi se bore sa prošlošću

13 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Posao: Danas ne očekujte neke novine u poslovnom delu. Neki papir može da kasni, saradnici kasne na sastanke i slično. Nije da maštate, a još manje želite da brinete – čudni su vam osećaji danas.

Ljubav: Kog god da ste statusa, sećate se nekih iskustava iz prošlosti. Imate potrebu da to analizirate. Savet je da se ne iscrpljujete takvim mislima. Prijaće vam okruženje ljudi koji vas dobro poznaju. Slobodne svakako neće primeti da neko pokušava da flertuje.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

BIK

Posao: Osećate nelagovnost ako se nešto menja u vezi vašeg posla ili poslovnih obaveza. Svakako je to neopravdano a vi preozbiljno nešto shvatate.

Ljubav: Prija vam nečija pažnja ali se teško opuštate danas. Može vas pokrenuti jedan sasvim slučajan susret u slučaju da ste slobodni. Muškarac koji naleće na vas ima neku čudnu harizmu. Možda fizički nije nešto što potpuno priželjkujete, ali sam pogled će vas kupiti.

Zdravlje: Dobro…

 

BLIZANCI

Posao: Imate potrebu da skinete jedan deo obaveza sa sebe. To je i moguće pošto će se neko zdušno ponuditi da vam pomogne. Imate dobre vesti u vezi finansija ili jednog vama bitnog posla.

Ljubav: Raspoloženi ste za flert, i to će pokrenuti slobodne pripadnice znaka tokom popodneva. Zauzete će brinuti oko partnera. Ne počinjite priču oko finansija pošto to danas može samo da dovede do neproduktivnih svađa.

Zdravlje: Dobro.

 

RAK

Posao: Ne prihvatajte suviše odgovornosti na sebe danas. Niste raspoložene da mnogo radite. A i saradnici su uspavani ili nervozni zbog nekih privatnih problema. Opustite se koliko možete.

Ljubav: Niste sigurni da li i koliko vam prija pažnja osobe koja se nedavno pojavila ili se danas pojavljuje u vašem okruženju. Zauzete pripadnice znaka će se opustiti i pratiti tok daljih događaja. Slobode postaju nervozne i moguće odbijaju potencijalnog partnera.

Zdravlje: Dobro.

 

LAV

Posao: Možete da očekujete vraćanje nekog duga ili usluge. Nečijom dobrom voljom možete nešto bitno da rešite danas. Povedite više računa o onome što završavate.

Ljubav: Osećate da partnera nešto muči. Verovatno će se otvoriti tokom večernjih sati. Slobodne pripadnice znaka očekuje prijatan poziv ili neočekivani sms. Strastveni deo je naglašen u tom odnosu.

Zdravlje: Problem sa varenjem..

 

DEVICA

Posao: Imate odlične ideje koje biste mogli da komercijalizujete. Na vama je da li ćete se aktivirati i naplatiti. Možete dobiti neki neočekivani novac. Ipak pazite kako ćete ga potrošiti.

Ljubav: Vaše emocije su i danas naglašene. Nepravda vas pogađa više nego obično. Zbog toga može vaš posao da trpi. Ali svakako ćete privući neke pozitivne ljude i interesantne priče.

Zdravlje: Dobro.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2

error: Content is protected !!