NEDELJNI HOROSKOP Od 10 – 16. AVGUSTA 2020

NEDELJNI HOROSKOP Od 10 – 16. AVGUSTA 2020

9 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Posao

Neki razgovori vam neće prijati, neki će se dogovori u poslednjem trenutku promeniti, povremeno će tenzija na radnom mestu rasti zbog kratkih vremenskih rokova….Na sve to – vi ćete biti nešto „na pola“ – bez pravog elana, bez prave želje za dokazivanjem. Više ćete stvari obavljati automatski nego što ćete se do kraja uključivati u njih. Polovinom nedelje moguća je neočekivana šansa ili ponuda i ne biste trebali da dozvolite da ona samo prođe pored vas.

Novac

Troškovi vam izvlače novac iz džepa, a vi ni ne pokušavate da kontrolišete….

Zdravlje

Mentalno ste preosetljivi u ovoj sedmici. Fizički ste uglavnom dobro.

 

BIK

Posao

Potrebno je da budete strpljiviji i da pustite da se u poslovnom segmentu sve reši samo od sebe, jer hoće. Vaše uplitanje bi moglo samo da proizvede još veći disbalans i da samo vas dovede do nerviranja. Kakav god da problem ili nedoumicu imate – servirajte je šefovima, pa neka se oni bakću time. Ionako im je to posao, a ne vaš da ispravljate krive Drine. Vi ćete ionako biti zauzeti – nestrpljivi saradnici i klijenti, kratki rokovi, mnogo užurbanosti i bavljenja papirologijom….

Novac

Para nikada dosta….a baš onda kada je najzategnutija situacija – pojavljuju se dodatni troškovi.

Zdravlje

Prolazni bolovi u kičmi ili glavobolje…..

 

BLIZANCI

Posao

Pripremite se za jednu brzu i živu nedelju kada je posao u pitanju. Biće tu nekih dobrih poslovnih prilika za vas, biće tu i mogućnosti da napravite dobar dogovor….Na primer – nezaposleni u ovih nedelju dana mogu dobiti vrlo povoljnu poslovnu priliku za sebe……Samo vi nemojte da preterano žurite kada su obaveze u pitanju, jer postoji zaista velika šansa da napravite ozbiljniji propust ili grešku. Znači, više se fokusirajte na ono što radite, da ne biste posle morali da ispravljate ili slušate pridike.

Novac

Neke novčane obaveze dospevaju baš u ovoj sedmici. Nemojte da zaboravite da ih platite!

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti manjih povreda.

 

RAK

Posao

Nove vesti, nova dešavanja, nove informacije – sve oko vas se pokrenulo, ustalasalo, počelo da se kreće i pokreće. Nemojte samo da mi se pogubite u svemu ovome pa da krenete da pravite grešku za greškom. Saberite se, organizujte kako valja i pravac na posao! Kada se polovinom nedelje otvori jedna vanredno dobra prilika ili poslovna ponuda za vas, nemojte da se ustručavate već je ozbiljno shvatite i prihvatite. Ionako vam ona dolazi kao posledica svog vašeg rada iz prethodnog perioda.

Novac

Koliko god da zaradite, vrlo ćete uspešno i u kratkom roku potrošiti.

Zdravlje

Nervoza i problemi sa spavanjem.

LAV

Posao

Vi ne biste bili vi ako ne kažete otvoreno, u lice svima baš ono što mislite. E, to je super da me ne razumete pogrešno – ali u ovoj sedmici koliko god vi smatrali da ste ispravni, biće momenata u kojima jednostavno nećete biti u pravu. A vi to nećete hteti da vidite niti će bilo ko to moći da vam dokaže. Pa tako možete napraviti problem i drugima ali i sebi. Ono što je dobro jeste da, ukoliko i dođe do ovakvih situacija – one će biti lako ispravljive i rešive. Ipak, nemojte trčati ko ždrebe pred rudu….

Novac

U ovoj nedelji možete privući i nove poslovne šanse, ali i nove izvore prihoda….

Zdravlje

Nešto malo problema sa grlom, kičmom i žlezdama.

 

DEVICA

Posao

Mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promene nastupaju tokom ove sedmice. Pomalo će vas zbuniti sve ove situacije na gomili, pogotovo što će se od vas očekivati brze i prave reakcije. Sada ne smete sebi dozvoliti da budete neorganizovani i konfuzni, kao ni da vas uzbuđenje i trema savladaju. Iako će neke od ovih situacija biti prilično izazovne za vas, ipak verujem da ćete u njima i te kako uspeti da se snađete. Povedite računa o svojim izjavama, nemojte biti nepromišljeni.

Novac

Mogućnost da brzinski regulišete dugovanje koje vas dugo opterećuje.

Zdravlje

Mogućnost prehlade krajem sedmice.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2