LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 10 – 16. AVGUSTA 2020

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 10 – 16. AVGUSTA 2020

9 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Savršena nedelja da se zaljubite, pa u kom god pravcu ta zaljubljenost otišla… Bilo da se priča koju pokrećete pretvori u nešto ozbiljnije, bilo da samo ostane na nivou letnje avanture – sto posto je sigurno da ono što budete osetili i doživeli nećete zaboraviti baš tako brzo. Pravite uspomene koje će vam non stop vraćati osmeh na lice! Samo nemojte da krenete da se opterećujete onim pitanjima – da li je to to, koliko će trajati, gde ide ova priča… i tako dalje. Uživajte, ovi dani se neće skoro ponoviti!

Zauzeti Ovnovi – strasti ludo gore… ali komunikacija baš i nije najsjajnija. Postoji rešenje i za ovo, naravno – ne bavite se nekim pitanjima za koja znate da mogu proizvesti prepirku, bavite se obostranim uživanjem!

 

BIK

Neko vam na blic ulazi u život, ali da li će se u njemu i na koji način zadržati – to je već individualno. Venera u srcu Sunca tokom ove sedmice može pokrenuti jake i burne emotivne priče, ali da li te priče idu ka happy endu ili će zgasnuti pre nego što su se razgorele – to vam ostaje samo da vidite. Oni koji su zauzeti su čas besni, čas preemotivni. Problem je u tome što je ovih „besnih momenata“ trenutno više i što neki razgovori mogu preći i u prepirku.

Pokušajte da sa više volje i uz usaglašavanje sada komunicirate sa voljenom osobom. Bojim se samo da u ovoj nedelji ne funkcionišete u fazonu „e sad neću ni kako ja hoću….“.

 

BLIZANCI

Generalno gledano – za vaše emotivne relacije ovo uopšte nije loša sedmica. Tu ste negde na približnim talasnim dužinama i dosta dobro ćete uspevati da komunicirate i dogovarate se sa voljenom osobom, ukoliko samo malo obuzdate nestrpljivost i nervozu koja je u ovim danima naglašeno prisutna kod vas. Smirite se, mnogo više ćete postići lepom rečju i korektnošću nego nerviranjem i tenzijom. Ukoliko ste sami, sigurna sam da ćete ovu nedelju zapamtiti kao jednu od lepših tokom leta, ako ne i kao najlepšu u ovoj godini…

Divni momenti, provod, uživanje, mnogo kretanja, izlazaka, mnogo nasmejanih lica oko vas….i naravno – mnogo emotivnih prilika. Samo čekaju ka kojoj ćete otvoriti svoje srce….

 

RAK

Znate i sami – kada je pun Mesec na nebu, vi baš i niste „svoji“ pa očekujte nešto slično i u ovoj sedmici. Ne mora u vašim emotivnim partnerstvima da bude bilo čega lošeg, ma može sve da funkcioniše fantastično u ovim danima – ali ćete vi ipak pronaći neki razlog zbog čega ćete da se bunite, isterujete neku svoju pravdu, da „talasate“. Dobro je samo što jako brzo ovde ide smirenje, pa talasajte ako vam je to baš neophodno….Ukoliko ste slobodni, dajte više obratite pažnju na tu osobu koju znate preko posla….

Više čovek ne zna šta da radi da biste ga primetili, jedino je ostalo još da vas saplete….Nemojte oklevati, nemojte sputavati sebe – ove mogućnosti koje su pred vama neće trajati večno…

 

LAV

Venera u srcu Sunca u vašem znaku ove sedmice….kakav divan momenat za neke nove ljubavne početke, kakav divan trenutak da zablistate punim sjajem i da opčinite sve oko sebe. E sad, kad već imate mogućnosti, birajte – hoćete li da volite samo sebe ili ćete emociju da podelite sa nekim? A možda biste letnju avanturu i provod samo? Ma može, šta god da vam se dopada!

Ukoliko ste u vezi ili u braku – s obzirom da je u partnerskom polju pun Mesec, budite sigurni da će neka tenzija u ovim danima postojati. No, ovu energiju možete iskoristiti i na taj način što ćete privesti kraju problematičan period ili staviti tačku na pitanja koja su vam oboma donosila opterećenje……

 

DEVICA

Slobodni – potrebno vam je da se opustite, da uživate u društvu prijatelja i nekim zabavnim i lepim momentima. Trenutno baš i ne čeznete za ljubavnim šansama, više vam je stalo do mira u glavi i u srcu. Postoji velika mogućnost da baš preko prijatelja ili eventualno preko društvenih mreža dođete u kontakt sa osobom koja bi vas i te kako mogla zaintrigirati. Ovo ima šanse da se razvija – prvo kroz zanimljivu komunikaciju, pa sve ostalo…..

Oni koji su u vezama i bračnim zajednicama – partner i vi polako ulazite u fazu u kojoj se odnosi poboljšavaju i u vašim emotivnim relacijama ima šansi za više nekih lepih momenata i dešavanja. Krenuli ste dobrim putem, samo tako i nastavite….

….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2