NEDELJNI HOROSKOP Od 10 – 16. AVGUSTA 2020

NEDELJNI HOROSKOP Od 10 – 16. AVGUSTA 2020

9 августа, 2020 Off By botanika

VAGA

Posao

Neke izvanredne poslovne prilike se otvaraju pred vama tokom ove sedmice. Sad, da li ih iskoristiti ili ne – to već zavisi od vas i od toga koliko ste u mogućnosti da se ovom poslu ili projektu posvetite. Ne treba zaboraviti da ste vi već na sebe preuzeli ihaj-haj obaveza i pitanje je koliko možete biti na visini zadatka. U svakom slučaju, nećete imati baš previše vremena za razmišljanje. Neko vas jako podržava, ali sa druge strane – mnogo i očekuje od vas. Pred vama je dosta zahtevan period, pripremite se na napore.

Novac

Dosta neočekivanih troškova i izdataka.

Zdravlje

Alergijske reakcije, sunčanica, problem sa žlezdama.

 

ŠKORPIJA

Posao

Nastavlja se period u kojem srce ostavljate „na terenu“ i dušu na poslu – a nikako da isplivate, da dođete do onoga što želite. Čini vam se da se sve samo odlaže i da se nastavlja čekanje, čekanje. Informacije i vesti koje dobijate ne daju vam nikakvu posebnu nadu da će se nešto u skorije vreme promeniti. Iako imate veliku podršku od strane onih koji vas cene i vole – čak ni oni ne uspevaju da vam otvore neka vrata koja su i dalje čvrsto zatvorena pred vama. Verovali ili ne – stvari će se ipak promeniti na bolje…

Novac

Novac vam stiže uvek u poslednjem momentu u ovoj sedmici….

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja, nervoza..

 

STRELAC

Posao

Jako dobro će funkcionisati oni koji rade sa stranim firmama i predstavništvima. Svi ostali – mogući su promene u dogovorima, dosta užurbanosti i mnogo ultra kratkih rokova koje morate ispoštovati. Ukoliko ste u danima kada jurite neke papire, uspećete da ovo privedete kraju ali uz dosta nerviranja. Pojedini Strelčevi će dobiti novu poslovnu ponudu ili mogućnost zaposlenja ali sa uslovima kojima i niste baš u potpunosti zadovoljni.

Novac

Trudite se da ne potrošite baš sve što ste zaradili….

Zdravlje

Problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom kod starijih Strelčeva.

JARAC

Posao

Koliko god vam sada izgledalo da promene i rešenja u poslovnom segmentu ne postoje kada ste vi u pitanju, to je samo trenutna perspektiva. Budite strpljivi još malo, već od sledeće sedmice sve će krenuti da se raspetljava a onda ulazite u period od mesec i po dana koji će vas dovesti do vašeg cilja. Generalno gledano – pred vama je sedmica koja će biti ispunjena kontaktima, dogovorima, razgovorima – informacije će vas bombardovati sa svih strana pa vodite računa da se dobro organizujete.

Novac

Očekuje vas još jedna tura neprijatnih troškova….

Zdravlje

Manji problemi sa kolenima i zglobovima.

VODOLIJA

Posao

Bacićete se u neku jurnjavu tokom ove sedmice i savet je da ukoliko možete sve što se papirologije i dogovora tiče završite u njenom prvom delu. Biće vam naporno, to svakako stoji – ali ćete proći sa manje nerviranja. Da se razumemo – možete vi to obaviti i u ostatku ovog perioda, ali uz dosta više tenzije….U svakom slučaju, ono što budete namerili – to ćete i obaviti, koliko god se iscrpeli mentalno i fizički. Malo će vas „dići“ jedna fina poslovna ponuda kojoj jednostavno ne možete da kažete „ne“.

Novac

Sa više optimizma gledate u budućnost, čini vam se da su stvari malo krenule na bolje…

Zdravlje

Dosta nervoze, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

RIBE

Posao

Kao da su se svi udružili da vas u ovoj sedmici zatrpaju informacijama, molbama, pitanjima. Ponekad imate osećaj da sve ovo dolazi u talasima i da će vas u potpunosti preplaviti. No, kod vas u poslednje vreme važi – svako čudo za tri dana….U prevodu – ono što izgleda kao komplikacija ili maltene pa nerešivo – vi nekim čudom uvek uspete da završite i to mnogo brže nego što je bilo ko očekivao. Pa se posle čudite zašto svi baš samo vama kukaju i traže pomoć od vas….

Novac

Malo ćete se opustiti kada su troškovi u pitanju…

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, dosta nervoze.

Стране: 1 2