LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

9 августа, 2020 Off By botanika

LAV
Lavovi će danas konačno izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete sve dane povučenosti koje ste proveli… Odnos sa voljenom osobom definitivno ide na bolje i možete se nadati nekom daljem koraku ukoliko ste i dalje samo u emotivnoj vezi. Pripadnici ovog znaka koji su slobodni, konačno mogu očekivati da će se ponovo zaljubiti do ušiju. Ovaj put će biti obostrano. Usrecuju vam emotivne sms porukuce.
DEVICA
Danas ćete doći u situaciju da birate između dve osobe a to Vam neće biti ni malo lako. Jedna od njih je nova ljubav, a jedna bivša ali nikad ne prežaljena. Razmislite dobro i gledajte u budućnost… Ukoliko ste u srećnoj vezi ili braku, stvarno imate sreće danas… Sve će biti u najboljem redu između Vas dvoje.
VAGA
Moguće je da ćete se danas malo posvađati sa svojom voljenom osobom oko nekih nebitnih stvari ali svemu tome će dosta dobrineti i neko iz Vaše familije. Objasnite im kako nije baš dobro da se mešaju u Vaše probleme ukoliko ne žele da pomognu oko rešavanja istih. Slobodne Vage i dalje ostaju same i polako kreće da se javlja neka usamljenost kod Vas, krenite u potragu za partnerom ili se bar zabavite sa nekim kako bi se osećali bolje.
SKORPIJA
Danas su Skorpije izrazito skloni flertu i avanturama, naročito na poslu. Pazite sa kim ulazite u takvu komunikaciju da ne bi došlo do nekih problema… Gledajte da za takve stvari birate samo slobodne osobe jer ste u životu sigurno već imali neke sukobe zbog toga. Oni koji su u srećnoj ljubavi i braku danas neće imati veće probleme. Sve ostavljate iza sebe i lepo se slažete. Nastavak na sledecoj strani

Стране: 1 2 3