LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

9 августа, 2020 Off By botanika

STRELAC
Nemojte padati na komentare nebitnih osoba, Vi sami znate koliko se volite i zbdg toga ne dajte da Vam neko zaljulja poverenje. Moguće je da će se u Vaš ljubavni odnos danas umešati jedna osoba, samo joj se osmehnite i zanemarite bilo šta što Vam kaže. Strelcevi koji su i dalje slobodni, u večernjim satima će upoznati nove osobe. Jedna od njih zasigurno može da bude ljubav za buduce dane. Prepoznace te je.
JARAC
Ovaj dan će Vama u životu puno značiti i sigurno je da ćete ga dugo, dugo pamtiti… Jer će se danas u Vašem ljubavnom odnosu promeniti neke stvari na bolje. I dalje cvetati u ljubavi a na dalje će biti sve bolje i bolje… Jarcevi koji i dalje nisu u ljubavnom odnosu, imaće danas šansu za jednu avanturu. To može biti uzbudljivo ali Vas može i povrediti, dobro razmislite o tome.
VODOLIJA
Manje nesuglasice sa emotivnim partnerom će definitivno obeležiti ovaj dan, ali Vam i pokvariti raspoloženje sa kojim ćete se probuditi. Trebalo bi otvoreno porazgovarati o svim problemima. Moguće je da finansijska situacija utiče na Vaš odnos. Slobodne Vodolije nažalost nemaju puno sreće u ljubavi danas, provodite malo više vremena sa prijateljima i počnite da izlazite.
RIBE
Bićete danas u korektnom odnosima sa voljenom osobom mada bi mogli malo da poradite na komunikaciji… Nekako se udaljavate u poslednje vreme. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, imaće velike šanse za početak jedne lepe ljubavi danas. Budite uporni i samouvereni. Spremite se za veliku ljubavnu energiju koju vam donosi jedna osoba u vasoj blizini.

Стране: 1 2 3