BIK: Ovo je NAJPOŠTENIJI i NAJISKRENIJI znak. Vredni, marljivi i te kako SNALAŽLJIVI!

BIK: Ovo je NAJPOŠTENIJI i NAJISKRENIJI znak. Vredni, marljivi i te kako SNALAŽLJIVI!

9 августа, 2020 Off By MAKI

Vole kvalitetne stvari, vole sve što je lepo, jer su estete i hedonisti. Spremni su na veliki trud, samo da dobiju to što žele.

Dobri su prijatelji. Ne mogu ni da vole nekog ako mu ne veruju, ako ne mogu da se povere, a onda ne mogu ni da se povežu ili obavežu. Kada vidite da se Bik otvara i priča o svojim slabim tačkama, onda znajte da je to veoma dobro. Ipak, u javnosti nikad neće reći šta im se ne dopada, već čekaju pravi trenutak da se povere retkima.

 

Imaju ‘šesto čulo’

 

Lako uvide kakav je ko čovek. Znaju tačno ko je iskren, a ko nije. Ne mogu da tolerišu laž i nepoštenje.

 

Hedonizam jača organizam

 

Bikovi vole da uživaju. Bitno je da im je kuća sređena, da ima puno hrane uvek i da je sve prelepo. Vole da se trude oko detalja, ali vole i da ih drugi pohvale. Uživaju i u putovanjima i znaju da stanu sa poslom i obavezama, pa da uživaju u lepoti života.

Dok im dajete savete, muškarac i žena Bik uljudno će vas saslušati bez prekidanja, iako se ne slažu sa vama, ali će na kraju učiniti tačno ono što su sami naumili. Istovremeno su i šarmantni i dosta prilagodljivi društvu u kojem se kreću. Zbog toga su uvek i rado viđeni gosti. Oni sami vrlo sporo stiču prijatelje pa im je krug prijatelja ograničen na vrlo uzak izbor. Neće tragati za njima. Privući će ih sebi. Ponudite li im malo prijateljstva i ljubavi, prihvatiće, ako ih zanimate. Međutim, kad vam jednom postanu prijatelji, tada njihova lojalnost i odanost nema granica. Samo smrt razdvaja.

Bikovi uglavnom dobijaju ono što žele kroz svoju sposobnost da istraju u svemu. Ništa što počnu ne ostavljaju dok ne završe. Ljudi ga mogu držati za reč, on je pošten u svemu što radi. Bik ima velike šanse da napravi ogroman uspeh u životu, pre svega zbog svojih (ovih) dobrih osobina. On mnogo uči iskustvom. Ozbiljan je i ne veruje ni u šta što je površno. Njegovo je životno pravilo da se dobro slaže i sarađuje sa drugima. To je tolerantna osoba koja obožava mir i harmoniju, naročito u svom domu. Nije preterano kritičan prema sebi, ali zato to očekuje od drugih.

Стране: 1 2