LJUBAVNI HOROSKOP za 12. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. AVGUST 2020.

11 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Vaš konačni sud oko nekih stvari je u velikoj meri formiran na osnovu mišljenja većine, a ne vašeg lično. Velike su šanse da ste negde pogrešili. Nedostatak radoznalosti može da utiče na to da ishitreno postupite na donošenje nekih odluka. Ako odvojite malo vremena da poslušate vaše srce, veoma lako ćete se vratiti na pravi put.

 

Uživaćete u današnjem danu zahvaljujući odličnom planetarnom poravnanju. Ono će posebno ohrabriti svaku vrstu druženja, te je upravo današnji dan idealan da organizujete druženje koje želite već duže vreme. Možda nećete osetiti snažan udar ljubavnih strela, ali svakako ćete upoznati lepotu konverzacije sa osobom koja vam se dopada i shvatiti da želite nešto više od toga. Samo napred.

 

BIK

Prenaglašavate važnost nekih osećanja koje gajite prema osobi koju ste od nedavno upoznali. Zbog vaše idealizacije ćete do kraja dana biti povređeni nečijim postupcima. Takođe, imate utisak da vam je uskraćeno nešto što smatrate da vam s punim pravom pripada. Ne budite nesmotreni u saobraćaju, a ovo se naročito odnosi na korišćenje telefona.

 

Danas ćete, zahvaljujući odličnoj planetarnoj energiji, imati priliku da testirate svoju teoriju vezanu za osobu koja vam se dopada. Tek onda dozvolite sebi da zaključite da li želite da saznate o toj osobi daleko više ili ostanete na tome što znate i krenete dalje. Ključ donošenja ispravne odluke je u vašoj snazi komunikacije i sposobnosti da izvučete iz drugog upravo ono što vas interesuje.

 

BLIZANCI

Pred vama je naporan period kada je posao u pitanju i bilo bi dobro da na vreme napunite baterije kako biste bili spremni na sve izazove. Dan iskoristite baveći se aktivnostima koje vas zabavljaju i u kojima uživate. Potrudite se da se posvetite i voljenom biću, pogotovo ako vam poveri neki lični problem ili zabrinutost. Zdravlje je u najboljem redu.

 

Pred vama je period kada ćete biti u prilici da proširite svoj krug prijatelja i upoznate nove i interesantne ljude. Jedan poseban sastanak će vas duboko impresionirati, što zbog širine i dubine mišljenja i obrazovanja, to zbog drugih atraktivnih atributa. Inteligentan razgovor je odličan način na uspostavite izvestan napredak u odnosu.

 

RAK

Nesporazumi na poslu su rezultat nečije pogrešne interpretacije vašeg ponašanja. Porazgovarajte o nekim postupcima, pre nego što odreagujete – osetljiviji ste nego inače. Bićete zadovoljni jednim sklopljenim poslom ili potpisanim ugovorom. Probleme u porodici pokušajte da rešite do kraja dana, naročito one koji se odnose na nesporazume sa pratnerom.

 

Današnja planetarna energija pomoćiće vam da izgradite most između vas i jedne posebne, vama bitne, osobe. Možda nemate dosta prilika da budete zajedno i verovatno se divite jedno drugom sa izvesne distance. Bilo kako bilo, Kupidonova strela će vam pomoći a vi se svakako nećete žaliti. Šta više, odlepršaćete na sedmo nebo.

 

LAV

Vaše analitičke sposobnosti na koje ste ponosni danas će biti u drugom planu. Izvesne intenzivne emocije vam otežavaju da nekoj situaciji pristupite nepristrasno. Dan nije pogodan za savete, započinjanje projekata, učenje; jednom rečju, zaboravite na nove početke. Najviše vam prija relaksacija ili umerena fizička aktivnost. Razgovor sa prijateljima će vam pomoći da napunite baterije.

 

Ponekad je moguće da vam se osoba svidi na prvi pogled i da shvatite kako ste baš jedno za drugo. Ukoliko posetite neku zabavu večeras, to bi moglo da vam se dogodi. Jedna osoba će se izdvojiti iz gomile. Verujte svom instinktu i vidite gde će vas on odvesti.

 

DEVICA

Nađite vremena da se posvetite stvarima koje su vam mnogo znače – druženju sa emotivnim partnerom, duhovnom usavršavanju, pomirenju sa nekim sa kim ste već duže vreme u zavadi. Ovo je odličan dan da prevaziđete neka ružna iskustva iz prošlosti. Olakšanje ćete pronaći onog momenta kada shvatite da zaslužujete mnogo više.

 

Možda vam današnja planetarna energija ne bude od pomoći kada je neka nova veza u pitanju, ali svakako će vam pomoći da malo bolje razumete svoje ranije veze. Konverzacija koju ćete voditi, može imati veoma interesantan završetak. Svakako, očekujte da večeras uživate u svakom pogledu!

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2